«Luksusfellen»-Cecilie ler av TV-tabben

- Jeg var så kald, så jeg tenkte bare å klatre over gjerdet... Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At ikke alt alltid går som planlagt når man lager TV, er et kjent fenomen.

I januar 2015 kunne «Luksusfellen»-fans over det ganske land more seg kostelig med en blooper som ble frigitt av TV3.

I den festlige tabbe-videoen kan man se siviløkonom Hallgeir Kvadsheim og psykolog Cecilie Lynum, og førstnevnte mislykkes totalt med å spille inn en sekvens foran kamera.

Årsaken er at kollega Lynum har satt seg fast i et sauegjerde i bakgrunnen, som hun høylytt prøver å løsrive seg fra.

- Hele strømpebuksen sitter fast i piggtråden! Jeg sitter fast, roper Cecilie Lynum i videoen mens hun skrattler.

Saken fortsetter under bildet.

HUFFDA: Cecilie Lynum fikk lære at hastverk er lastverk da snarveien hun tok over gjerdet ikke var like enkel som hun hadde sett for seg. Foto: TV3
HUFFDA: Cecilie Lynum fikk lære at hastverk er lastverk da snarveien hun tok over gjerdet ikke var like enkel som hun hadde sett for seg. Foto: TV3 Vis mer

- Har mange tabbevideoer

Den gang forklarte Lynum til Seoghør.no hva som var bakgrunnen for den noe pinlige strømpebukseepisoden. Hun og Kvadsheim skulle spille inn en oppsummeringsscene, med noen flotte fjell i bakgrunnen.

- Det regnet, det var glatt, kaldt og ufyselig. Så vi skulle opp i en skråning litt kjapt for å filme denne scenen. Jeg orket ikke gå hele veien rundt fordi jeg var så kald, så jeg tenkte bare å klatre over gjerdet, fortalte Lynum lattermildt.

Se det morsomme klippet øverst i saken!

«Luksusfellen»-tabben ble sett av flerfoldige tusen da videoen ble sluppet i 2015. Da Seoghør.no møtte Cecilie Lynum på TV3s høstlansering tidligere i høst, ble den populære blooperen et av temaene.

Saken fortsetter under bildet.

TV-SUKSESS: «Luksusfellen» er et av TV3s mest populære programmer. Her er Cecilie Lynum avbildet sammen med kollega SIlje Sandmæl (t.h.).  Foto: Rune Bendiksen/ TV3
TV-SUKSESS: «Luksusfellen» er et av TV3s mest populære programmer. Her er Cecilie Lynum avbildet sammen med kollega SIlje Sandmæl (t.h.). Foto: Rune Bendiksen/ TV3 Vis mer

Lynum kunne fortelle at selv om videoen av «gjerdetabben» ble svært populær, er ikke denne flausen i noen særstilling hos «Luksusfellen»-gjengen:

- Jeg kunne godt levert dere mange, mange sånne videoer! Fordi det skjer så mye rart, så mye gøy, på opptak! røper hun lattermildt.

- Mye gøyere enn episoden

Når en ny sesong av «Luksusfellen» har premiere på TV3, pleier det å markeres med en vanlig episode der programlederne har god kontroll på det aller meste.

Derimot er den interne «Luksusfellen»-premieren i produksjonsselskapet Rubicon ganske annerledes, ifølge Cecilie Lynum:

- Når vi har premiere på «Luksusfellen» internt hos oss på Rubicon, så har vi alltid de der bloopersene. Og de er jo mye gøyere enn episoden av og til!

Saken fortsetter under bildet.

FLAUSE: Da Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim beslkte en «Luksusfellen»-deltaker på Nordvestlandet i en tidligere sesong, fikk førstnevnte et ublidt møte med et sauegjerde.  Foto: TV3
FLAUSE: Da Cecilie Lynum og Hallgeir Kvadsheim beslkte en «Luksusfellen»-deltaker på Nordvestlandet i en tidligere sesong, fikk førstnevnte et ublidt møte med et sauegjerde. Foto: TV3 Vis mer

Den profilerte psykologen avslører at TV-produksjonen vanligvis har nok bloopers å ta av, og at de absolutt kan måle seg med den mye omtalte «gjerdetabben» hennes.

- Den er overhodet ikke på tabbe-toppen. Vi har så mange som tangerer den, altså! Og kanskje de blir frigjort! Det vet jeg ikke, sier Lynum hemmelighetsfullt.

Imidlertid er ikke «Luksusfellen» det eneste TV3-programmet som har sluppet bloopers fra innspillingssettet.

Tidligere i år fikk Seoghør.no tilgang på noen av de bestene tabbene fra «Boligjakten», som selvsagt aldri ble vist på TV. Den morsomme samlevideoen med «Boligjakten»-bloopers kan du se her!

LES OGSÅ: - Jeg var alvorlig syk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer