NYGIFT: Luksus-eiendomsmegleren Josh Flagg giftet seg denne helgen med sin utkårede, Bobby Boyd. Foto: NTB Scanpix.
NYGIFT: Luksus-eiendomsmegleren Josh Flagg giftet seg denne helgen med sin utkårede, Bobby Boyd. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

Josh Flagg:

Luksusbryllup for «Million Dollar Listing»-stjernen

Eiendomsmegleren er offisielt ute av singel-markedet

(Seoghør.no) «Million Dollar Listing»-stjernen, Josh Flagg (32), fikk sin Bobby Boyd i en luksuriøs bryllupsseremoni på Beverly Hills Hotel denne helgen.

Josh er kjent som en av de suksessrike eiendomsmeglerne i «Million Dollar Listing Los Angeles», programmet hvor man følger livet til tre meglere som formidler luksuseiendommer i Los Angeles-området.

Paret skal ha gitt hverandre sitt ja under en jødisk seremoni og avgitt sine ekteskapsløfter under en ekstravagant blomsterbue på det ærverdige hotellet sist lørdag.

Saken fortsetter nedenfor.

To the new Mr and Mr Flagg! 👬

A post shared by Josh Flagg (@joshflagg1) on

- Bryllupet var magisk. Vi danset hele natten gjennom med alle våre nære venner og familie, skal Josh selv ha fortalt til magasinet The Daily Dish.

Begge brudgommene bar svarte smokinger under vielsen, og bryllupslokalet var overflylt av blomster.

Flere av gjestene har lagt ut bilder og videoer fra det luksuriøse bryllupet på Instagram, og brudgommene stråler simpelthen av lykke.

Forlovet seg i Paris

LUKSURIØS EIENDOMSMEGLER: Josh har i et tiår gjort stor suksess som eiendomsmegler av luksusboliger i LA.
LUKSURIØS EIENDOMSMEGLER: Josh har i et tiår gjort stor suksess som eiendomsmegler av luksusboliger i LA. Vis mer

Det var i juli 2016 at paret forlovet på hotellet Four Seasons Hotel George V under en ferie i kjærlighetsbyen Paris. Ifølge People, skal det blant annet under frieriet ha dukket opp en flashmob med 40 dansere som danset etter Bobbys favorittsanger i bakhagen på det grasiøse hotellet.

Etter forlovelsen delte Bobby Boyd den lykkelige nyheten på Instagram.

«Å finne min beste venn og sjelevenn er en gave jeg aldri vil ta for gitt», sto det under det romantiske bildet av det nyforlovede paret, kyssende foran Eiffeltårnet.

Saken fortsetter nedenfor.

Finding my best friend and soul mate is a gift I will never take for granted ❤️#paris🇫🇷

A post shared by Bobby Boyd (@bboydla) on

Josh regnes som en av Los Angeles aller mest suksessrike eiendomsmeglere, og har i løpet av sitt tiår i bransjen solgt eiendommer i Los Angeles for en verdi på over 1 milliard dollar.

Svensk eiendomsstjerne

New York-versjonen av det populære programmet, «Million Dollar Listing New York» har blant annet svenske Fredrik Eklund (40) som en av sine eiendomsmeglere.

Med toppleiligheter på Manhattan som selges til 40 millioner dollar, og nybygg som budsjetteres til over 180 millioner dollar, er svensken blant trioen som har tjent seg søkkrike på kjøp og salg av boliger. I tillegg har de noen av verdens største kjendiser på kundelista.

I privatlivet har allikvel millionæren lagt noen tøffe år bak seg. I 2015 mistet Fredrik og samboeren tvillingene de ventet, ved hjelp av surrogati. Tidligere i år kunne også den svenske næringslivsavisa Dagens Industri vise at han hadde tapt flere titalls millioner på sitt meklerbyrå Eklund Stockholm New York (ESNY).

I mai kunne imidlertid en lykkelig Fredrik meddele at de på nytt ventet tvillinger.

- Vi har blitt velsingnet to ganger - vi er seks måneder på vei med tvillinger, en gutt og en jente, skrev han under bilde av seg og ektemannen på Instagram.

Til tross for at familien nå blir til fire, vil de tilsynelatende ikke lide av plassmangel. I 2015 kjøpte eiendomsmegleren nemlig sitt eget drømmehus i landlige Connecticut.

På Instagram kunne Fredrik selv røpe at huset er utstyrt med en egen kinosal, vinkjeller og evighetsbasseng som ekteparet og deres kommende barn kan boltre seg i.

LES OGSÅ: Christian Bales forvandling vekker oppsikt