JUNGELLUKSUS: Rayavadee Hotel ligger i Krabi National Marine Park i Thailand.
JUNGELLUKSUS: Rayavadee Hotel ligger i Krabi National Marine Park i Thailand.Vis mer

Luksus i jungelen

Trodde du jungelturisme trengte å være kummerlig? Tro om igjen, her er syv luksushoteller omgitt av tett urskog!

SEOGHØR.NO: Hvem elsker ikke et deilig hotell? Late dager i vakre omgivelser, der du vartes opp etter alle kunstens regler, spiser og drikker som om du er kongelig og gode, myke senger som kontrast til daglig kjas og mas er noe de fleste av oss drømmer om.

Nå kan du gjøre deg kjent med syv lekre hoteller i verdens jungler, samlet av søkemotoren Trivago, som vi her deler med Se og Hørs lesere.

Royal Pita Maha (Ubud, Indonesia)

Luksus i jungelen

Dette hotellet ligger i utkanten av byen Ubud som regnes som Balis kulturelle hjerte. Her er balinesiske villaer langs elven som utgjør en oase i den tropiske jungelen, og de er innredet med lokal, tradisjonell kunst og møbler.
 

Belmond La Résidence d'Angkor (Siem Reap, Kambodsja)

Luksus i jungelen

Dette ligger i nærheten av det verdenskjente tempelområdet Angkor Wat, bortgjemt i en oase og omgitt av palmer og frodig urskog. Alle terrassene har utsikt til de tropiske hagene, svømmebassenget eller den vakre elven som renner forbi.

 

Lomas del Volcán (La Fortuna, Costa Rica)

Luksus i jungelen

Dette hotellet ligger ved foten av den 1657 meter høye vulkanen Arenal, nord i Costa Rica. Hotellet har en egen, halvannen kilometer lang tursti gjennom regnskogen, og ligger nydelig til med utsikt til vulkanen.

 

Rayavadee Hotel (Ao Nang, Thailand)

Luksus i jungelen

Dette ligger i utkanten av Krabi National Marine Park og er følgelig et lite stykke jungel ved havet. Beliggenheten gjenspeiles i hotellets aktivitetstilbud som i høyeste grad også inkludere maritime sysler som dykking og padling.

 

Daintree Eco Lodge & Spa (Daintree, Australia)

Luksus i jungelen

Daintree National Park inneholder en av verdens eldste regnskoger, og her finner vi dette deilige økohotellet. Det er bare halvannen times kjøring fra Cairns, og hotellet har utflukter med lokale guider i regnskogen, og en seriøs spameny.

 

Banyan Tree Bintan (Lagoi, Indonesia)

Luksus i jungelen

Også et hotell av det mer maritime slaget. Den indonesiske øya Bintan ligger bare 45 minutters båttur fra Singapore, og hotellet ligger nydelig til på en ås med utsikt over Sørkinahavet. Her er det også golfklubb.

 

Natura Cabana Boutique Hotel & Spa (Cabarete, Den dominikanske republikk)

Luksus i jungelen

Dette hotellet ligger også helt nydelig til, omgitt av palmer og nydelig tropisk vegetasjon. Det er designet i feng shui-stil, og her tilbys yogatimer og annen behandling som gjør at hotellet har valgt å kalle seg et fornyelsessenter.

 

LES OGSÅ: New York fra innsiden