Lukrativt brudd

Kjærlighetsryktene er god butikk for Jennifer Aniston og Vince Vaughn.

GJEMMER SEG: Vince og Jennifer har holdt en lav profil siden de traff hverandre på filmsettet, men klarer ikke å skjule følelsene for hverandre. Foto: All Over Press
GJEMMER SEG: Vince og Jennifer har holdt en lav profil siden de traff hverandre på filmsettet, men klarer ikke å skjule følelsene for hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sagaen om forholdet som skuespillerne nekter å kommentere, har ført filmen ”The Break-up” rett til topps på amerikanske kinolister.

Se klipp fra filmen og intervju med stjernene nederst til høyre på siden!


Til tross for at ”Friends” – stjernen og Vaughn (36) – kjent fra filmen ”Wedding Crashers" – har vist seg sammen en rekke ganger etter at de møtte hverandre under filmingen, har begge avkreftet ryktene om at de planlegger å gifte seg hos TV-stjernen Oprah Winfrey (52).

- Jennifer er en av mine favorittpersoner, og jeg prøver å ikke bry meg om ryktene, sa Vaughn da han var gjest på Winfreys program.Ifølge VG Nett spilte ”The Break-up” – som har norgespremiere 4.august – inn over 230 millioner kroner i USA i løpet av åpningshelgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer