EVENTYRSKAPNING: Før, under og etter-bilder av Luis Padron (25) i overgangen til å bli en alv. Foto: NTB Scanpix og skjermdump fra Instagram
EVENTYRSKAPNING: Før, under og etter-bilder av Luis Padron (25) i overgangen til å bli en alv. Foto: NTB Scanpix og skjermdump fra InstagramVis mer

Luis Padron:

Luis (25) har brukt 300 000 kroner: - Jeg vil bli en alv

Luis Padron (25) vil forvandles til en fantasiskapning, men det er bare begynnelsen!

(Seoghør.no): Det er ikke uvanlig at folk gjør alt for å finne en klesstil, frisyre eller sminke som skiller seg litt ut fra mengden. Argentinske Luis Padron (25) har imidler-tid dratt dette til det ekstreme.

I en vond oppvekst med mobbing og utfrysing flyktet han inn i en fantasiverden ved hjelp av bøker og filmer.

De siste årene har han vært besatt av ønsket om å omdanne seg selv til en menneskelig alv.

– Jeg har mitt helt eget skjønnhetsideal, jeg vil se ut som noe fra en annen verden. Det skal jeg oppnå, koste hva det koste vil, forteller Luis til Daily Mail.

Forvandlingen har kostet mer enn 300 000 kroner er så langt brukt på operasjoner.

Han har fått fettsuget an-sikt og kropp, operert nesen, fjernet alt kroppshår, tatt botox og 40 innsprøytninger med fillere, bleket huden med laser og ikke minst vært igjennom fem risikable operasjoner for å endre på øyenfargen.

De operasjonene var ulovlige, og ble utført all i hemmelighet – uten bedøvelse.

Saken fortsetter nedenfor.

LIDER FOR SKJØNNHETEN: - Jeg bryr meg ikke om smertene så lenge de bringer meg nærmere til målet, sier Luis. Foto: Skjermdump fra Instagram
LIDER FOR SKJØNNHETEN: - Jeg bryr meg ikke om smertene så lenge de bringer meg nærmere til målet, sier Luis. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Dyrt vedlikehold

– Det har vært utrolig mye smerter, men det er verdt det. Nå merker jeg hvordan jevnaldrende respekterer meg fordi jeg er unik, sier han.

Hver måned går det med hele 40 000 kroner på bleking av hud og hår, kontaktlinser og alt han behøver av sminke og produkter for å holde utseendet ved like.

Saken fortsetter nedenfor.

Luis er fremdeles ikke fornøyd. Han sparer alt han tjener for å få råd til flere operasjoner.

– Dette har forandret livet mitt til det bedre. Virkeligheten brutal og nådeløs, men jeg lever i en verden hvor alt dreier seg om håp, kjærlighet og gode følelser, sier han drømmende til The Sun.

Vil endre livsstil

Luis er ikke den eneste som har betalt i dyre dommer for å oppnå et helt nytt utseende. Britiske Jack Johnson (20) har tatt beundringen av idolet sitt et stort steg videre, og har lagt seg under kniven for å ligne på David Beckham (42).

Den arbeidsledige 19-åringen har nemlig punget ut svimlende 200 000 norske kroner for å ligne på ham, ifølge Daily Mail.

Tenåringen fra Nottingham har pådratt seg en enorm gjeld etter å ha tatt flere Botox-behandlinger, hormonsprøyter for å oppnå brunfarge, leppefillere og tannfasetter.

Alt skal ha blitt betalt med penger fra forbrukslån.

ELSKER DAVID BECKHAM: Jack Johnson gjestet talkshowet «This Morning» for å dele sin historie. Foto: Rex Features
ELSKER DAVID BECKHAM: Jack Johnson gjestet talkshowet «This Morning» for å dele sin historie. Foto: Rex Features Vis mer

Ifølge nettstedet planlegger han nå også å legge seg under kniven for en slankeoperasjon, slik at han kan bli like slank som den berømte fotballstjernen.

I september i fjor var Johnson opp på talkshowet «This Morning» for å dele sin historie, og han slo fast at han tror slankeoperasjonen vil være det avgjørende steget for at han skal ligne på 41-åringen.

- Jeg vet at jeg ikke er like tynn som David. Jeg har prøvd å gå ned i vekt, og har prøvd hver eneste diett og treningsformer, men jeg får det ikke til. Jeg trenger operasjonen, sa han til programlederne Holly Willoughby og Phillip Scofield.

Jack fortalte også at han tror hans skjebne er å bli like berømt som fotballstjernen, og at han er villig til å jobbe hardt for å oppnå samme suksess.

- Jeg blir kjempeglad om jeg ser ut som David Beckham, og jeg ønsker også livsstilen hans.

Programleder Phillip Scofield undret imidlertid på hva som er Jacks hemmelige talent, ettersom han ønsker å bli like suksessfull som fotballstjernen.

- Hvordan skal du få Beckhams livsstil? Han ble berømt fordi han var en av verdens beste fotballspillere. Hva er ditt talent? spurte Phillip.

Jack svarte at han ikke har funnet det ut ennå, men at han blir fornøyd så lenge han kan bli kjendis.

- Jeg vet ikke, jeg gjør hva som helst. Jeg har vært annerledes hele livet og har aldri passet inn. Jeg synes jeg bør være på TV eller i filmer, svarte han.

LES OGSÅ: Har brukt en halv million kroner for å ligne på Justin Bieber