Luftet babymagen på stranden

Robert Downey Jr. og hans gravide kone nøt stillheten og hverandres selskap på Hawaii.

LYKKELIGE: De vordende foreldrene Robert Downey Jr. og hans kone Susan så svært fornøyde ut da de nøt en romantisk tur langs stranden på Hawaii denne uken. Stjerneparet skal bli foreldre i februar neste år. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: De vordende foreldrene Robert Downey Jr. og hans kone Susan så svært fornøyde ut da de nøt en romantisk tur langs stranden på Hawaii denne uken. Stjerneparet skal bli foreldre i februar neste år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I august kom nyheten om at «Sherlock Holmes»-stjernen Robert Downey Jr. (46) og kona Susan Downey (38) venter sitt første barn sammen

Og denne uken benyttet ekteparet anledningen til å nyte en ferietur og hverandre før babyen kommer i februar neste år. Det skriver RadarOnline.

De to ble fotografert mens de spaserte hånd i hånd langs stranden på Hawaii. Det lykkelige paret var avslappet antrukket og gikk barbeint over sanden i Hanalei Bay, men de holdt seg hele tiden på land.

Kanskje ikke Susan, som er omtrent seks måneder på vei, ønsket å vise frem bikinikroppen for fotografene?


38-åringen luftet uansett sin voksende babymage - den var også tydelig under den løstsittende strandkjolen hennes.

Downey Jr. har tidligere uttalt at han håper at barnet blir en jente, slik at sønnen Indio (17), som han har med ekskona Deborah Falconer, ikke skal føle seg tilsidesatt som sønn.

Men i sanddynene på Hawaii så det ikke ut til at kjønnet spiller så stor rolle for de glade, vordende foreldrene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Baby ingen hindring for dansecomeback   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer