<strong>PUST I BAKKEN:</strong> Gravide Hilary Duff og ektemannen, den kanadiske ishockey-stjernen Mike Comrie, nøt en deilig dag i en park i Beverly Hills denne uken. Skuespillerens babymage var tydelig under den ettersittende genseren hennes.   Foto: All Over Press
PUST I BAKKEN: Gravide Hilary Duff og ektemannen, den kanadiske ishockey-stjernen Mike Comrie, nøt en deilig dag i en park i Beverly Hills denne uken. Skuespillerens babymage var tydelig under den ettersittende genseren hennes. Foto: All Over Press Vis mer

Luftet babymagen i parken

Hilary Duff koste seg med familien i Beverly Hills.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I august annonserte sangeren og skuespilleren Hilary Duff (24) at hun er gravid med sitt første barn. Termin er i mars, og den unge stjernen kan nå stolt vise frem en temmelig tydelig babymage.

Fredag benyttet hun anledningen til å lufte sin voksende mage, da hun nøt en solfylt høstdag i en park i Beverly Hills.

Ifølge RadarOnline skal 24-åringen ha moret seg i parken sammen med flere familiemedlemmer, blant andre ishockey-ektemannen Mike Comrie (31) og hunden deres.

«Gossip Girl»-skuespilleren så riktig blid og fornøyd ut iført en trang topp og brune jeans. Duff, som er omtrent fem måneder på vei, virket ikke det minste hemmet av kulen på magen mens hun lekte med hunden sin.
 
- Det har vært helt supert hittil, faktisk. Det er veldig lett, fortalte stjernen om graviditeten da hun gjestet «Ellen DeGeneres Show» nylig.

Unntaket er visstnok de gangene det føles som om «et lite romvesen har tatt over kroppen» hennes, innrømmet hun spøkefullt videre. Romvesen i magen eller ikke, Hilary Duff ser virkelig ut til å strutte av lykke...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble nærmest folkesky 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer