Lucy Liu åpner seg om den hemmelige fødselen

- Jeg gråt da han ble født, avslører Hollywood-stjernen etter at hun ble mamma på utradisjonelt vis.

NY GLEDE: Charlie's Angels-stjernen Lucy Liu elsker å være mamma til sin lille hjerteknuser Rockwell. Foto: NTB Scanpix
NY GLEDE: Charlie's Angels-stjernen Lucy Liu elsker å være mamma til sin lille hjerteknuser Rockwell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av august i fjor overrasket skuespilleren Lucy Liu (47) fans og presse da hun plutselig avslørte at hun hadde blitt mor.

Ved hjelp av en surrogatmor ønsket hun sønnen Rockwell Lloyd (8 mnd) velkommen til verden, og den hyggelige nyheten delte hun på Instagram.

Introducing the new little man in my life, my son Rockwell Lloyd Liu. In love!

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on

- Jeg vil gjerne introdusere min nye lille mann i livet mitt, min sønn Rockwell Lloyd Liu. Jeg er forelsket, skrev hun under dette nydelige bildet:

 

Nå åpner også Lucy Liu seg ytterligere om fødselen.

- Jeg gråt da han ble født, forteller hun til People.com, og forklarer at en hektisk timeplan var grunnen til at hun valgte å benytte seg av surrogati.

- Det føltes som den riktige løsningen for meg fordi jeg jobbet og ikke visste når jeg ville få en anledning til å ta en pause fra alt. Jeg skjønte at det sannsynligvis var min beste mulighet, og det endte opp med å bli en fantastisk opplevelse.

47-åringen stortrives som travel småbarnsmamma, og hevder at hun virkelig elsker alt morsrollen byr på.

- Tidligere innså jeg ikke hvor fort barn faktisk vokser. Man tar bare alt for gitt. De er små skjønne hudklumper som plutselig begynner å snu seg og observere. De smiler og kommuniserer. Det er helt magisk, sier hun.

 
 

I etterkant av fødselen har den vanligvis så private filmstjernen fortsatt å dele søte øyeblikk fra livet med sønnen og hans beste venn, labradoren Apple, på Instagram.

happy new year from all of us @le.roar

A photo posted by Lucy Liu (@lucyliu) on

- Apple er veldig forsiktig. Og beskyttende. Hun setter seg mellom ham og gjester som kommer på besøk for å være sikker på at de ikke tråkker på ham. Det er utrolig vakkert å se hvordan de kommuniserer med hverandre, stråler hun til nettstedet.

 

LES OGSÅ: Robert Kardashian overrasket sin gravide kjæreste

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer