DRO EN SPØK: - Om 14 dager skal vi danse i England. I Blackpool - i en stor internasjonal dansekonkurranse. Og jeg regner med at det blir USA på oss i januar, det er nemlig en del store konkurranser også der. Og vi er invitert dit for å delta der, sa  Foto: Stella Pictures
DRO EN SPØK: - Om 14 dager skal vi danse i England. I Blackpool - i en stor internasjonal dansekonkurranse. Og jeg regner med at det blir USA på oss i januar, det er nemlig en del store konkurranser også der. Og vi er invitert dit for å delta der, sa Foto: Stella PicturesVis mer

Løy Presse-Norge midt i fleisen

"Skal vi danse"-deltageren prøvde å lure alle trill rundt.

Se videointervjuet der Hallvard prøver å lure Seher.no nederst i saken!
SEHER.NO: I semifinalen av "Skal vi danse", var det Mia Gundersen, Hallvard Flatland og Carsten Skjelbreid som skulle gjøre opp om de to finaleplassene i den populære TV-serien. Til slutt var det Hallvard Flatland og dansepartneren Alexandra Kakurina som måtte ta den tunge veien ut av konkurransen.

Selv syntes derimot ikke Hallvard at det var så veldig tungt. For ifølge ham selv, var det ikke bittert å ryke ut så tett opptil den store finalen - som går av stabelen førstkommende lørdag.

- Det er overhodet ikke bittert. Vi har nådd så langt at vi er superfornøyde. Og vi skal ikke glemme at dette er lek og moro da. Det er jo ikke akkurat VM i standarddans vi er med i, forteller han til seher.no.

LES OGSÅ: Her er alt om lørdagens "Skal vi danse"

Etter å ha røket ut av konkurransen, benyttet den danseglade herremannen også sjansen til å fleipe litt med Presse-Norge - i hvert fall hvis man skal dømme etter gliset han og dansepartneren viser fram når de forteller sin historie.

- Om 14 dager skal vi danse i England. I Blackpool - i en stor internasjonal dansekonkurranse. Og jeg regner med at det blir USA på oss i januar, det er nemlig en del store konkurranser også der. Og vi er invitert dit for å delta der...

Seher.no overhørte Flatland si det samme til flere medier under lørdagens "Skal vi danse". Så nå gjenstår det å se om noen går fem på...

Informasjonsansvarlig i TV 2, Unn Grethe Berge, har ikke tro på at den utslåtte deltagerens historie har rot i virkeligheten.

- He he, nei, det har i hvert fall ikke jeg hørt noe om. Dette må nok bare være tull, sier hun til Seher.no.

Det som i hvert fall - tilsynelatende - er sikkert, er at Hallvard mandag drar til Spania. Der skal han spille golf i tre dager. Torsdag er han tilbake, og fredag venter mer trening med Alexandra. Deretter skal han sitte ringside under lørdagens store finale. 

- Hva gjør at du har fått såpass smaken på dans, Hallvard?

- Det er jo i første rekke konkurranseinstinktet som våkner. Det er jo ikke akkurat naturtalentet som gjør det, gliser Hallvard Flatland til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg havnet i feil gjeng

Se Hallvards forsøk på å lure pressen her:


[obj:media:8176]