Løy på alderen med 18 år!

Rundlurte sin "42 år eldre" kjæreste John Cleese...

BLØFF I SÆRKLASSE: Barbie Orr er John Cleeses nye kjæreste. I flere uker er hun omtalt som hans 42 år yngre kjæreste, men nå er bløffen avslørt. Hun er egentlig "bare" 24 år yngre enn komikeren. Foto: Promo
BLØFF I SÆRKLASSE: Barbie Orr er John Cleeses nye kjæreste. I flere uker er hun omtalt som hans 42 år yngre kjæreste, men nå er bløffen avslørt. Hun er egentlig "bare" 24 år yngre enn komikeren. Foto: Promo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Barbie Orr har kommet med de utroligste kommentarer om sin angivelige 42 år yngre kjæreste John Cleese (69).

- Du vet, de er jo vanligvis litt slappe der nede, men han har virkelig en fin "pakke". Dessuten har han fikset på tennene sine, og har satt i hår der han vanligvis er skallet, sa Orr tidligere denne uken.

John Cleese er vant med absurd humor fra "Monty Python", men ler nok ikke like godt av Daily Mails seneste avsløring om frøken Orr.

Barbie, som selv hevder hun er 27 år gammel, skal ha løyet på alderen. Og hun har ikke akkurat bare pyntet på den med et par år.

For ifølge avisen er hun 45 år, og har dermed slått av 18 år på alderen!

Men moroa stopper ikke der. Ikke bare er alderen feil, men navnet hennes er også endret. For i virkeligheten heter hun Kristine Reinhard.
Og i fødselsattesten hennes fra New York står det 1964 på fødselsåret, mens på hennes hjemmeside og på IMDB er den satt til 1981.
- Dette er veldig flaut for John. Han er en stolt mann, men han liker også et pent ansikt. Jeg tror flere av hans modigere venner har forsøkt å advart ham, fordi ingen vil at han skal drite seg ut, sier en venn av Cleese til avisen.

Om Orr/Reinhard (27/45) er ekte blondine står det imidlertid ingenting om…

Så spørs det hva de nye opplysningene har å si for forholdet til Barbie, som Cleese ble sammen med da hun stilte på audition for hans nye film.

Etter skilsmissen fra Alyce Faye Eichelberger(63) i januar, er det ingen tvil om at det er de yngre damene som holder Cleese ung.

I sommer datet han den 34 år yngre Veronica Smiley (35). Og det ser ikke ut som han tar skilsmissen veldig tung. I sommer hadde han følgende kommentar til de 10 millionene han må betale kona i året: "Skilsmissen er verdt hver krone!"
Orr selv har ikke kommentert anklagene i Daily Mail.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

LES OGSÅ: - Jeg så ham for meg naken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer