LØY: Kristin Cavallari hevder hun måtte lyve om narkotikamisbruk. Foto: Stella Pictures
LØY: Kristin Cavallari hevder hun måtte lyve om narkotikamisbruk. Foto: Stella PicturesVis mer

Løy om narkotikamisbruk

Stjernen hevder det kun var for å få opp seertallene...

SEHER.NO: «The Hills›› avsluttet tirsdag filmingen av sin sjette og siste sesong. Og allerede samme kveld promoterte serien med det påståtte narkotikamisbruket til Kristin Cavallari (23)...

Men til radiostasjonen The Block hevder Kristin at det kun var for å få opp seertallet til serien.

- Jeg skjønner at de trenger drama for showet sin skyld, og jeg er absolutt med på å gjøre alt det de vil. Men akkurat narkotikamisbruk er ikke noe man skal ta lett på, og jeg ser hvordan det ødelegger for privatlivet mitt, sier Kristin.

Ryktene om at Kristin hadde et narkotikaproblem begynte raskt etter at stjernen begynte å gjemme seg bak mørke solbriller, og hennes ville festing under Super Bowl i Miami.

Da radiovertene spurte om hun var villig til å ødelegge ryktet sitt ved å la MTV fortsette med å spille på det, svarte hun;

- Ja, men det ville vært uten at jeg sa ja til det. MTV er avhengige av tabloidene, så hvis jeg kommer på forsiden av Us Weekly på grunn av mitt narkotikaproblem, så hjelper det veldig på seertallet, sier hun.


Kristin hevder at hun har lært fra sin tid foran tv-skjermen, og istedenfor å ta alt så personlig, behandler hun det som jobb. Hun planlegger å fortsette i bransjen, og har noen egne serier på gang.

- Jeg vil bare bruke alt jeg har lært, og jeg vil begynne å produsere egne realityserier. Jeg har tre forskjellige som jeg holder på med nå. Jeg tror det er på tide at jeg får sjansen til å tulle med noen andres liv, avslutter hun.


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER:- Jeg sørger over tapet av et barn