- Løy om morens død

Sharon Osbourne måtte redde den stupfulle ektemannen fra Japan-turné.

VIKTIG STØTTESPILLER: Sharon Osbourne har stått ved ektemannens side gjennom tykt og tynt. Foto: All Over Press
VIKTIG STØTTESPILLER: Sharon Osbourne har stått ved ektemannens side gjennom tykt og tynt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Rockeren Ozzy Osbourne (62) slet i mange år med et tungt narkotikamisbruk, men kom seg gjennom det ved hjelp av kona og støttespilleren Sharon Osbourne (58).

Nå erkjenner kona til «Black Sabbath»-vokalisten at hun har gått langt for å beskytte ektemannen, og at hun én gang måtte late som om moren hans hadde dødd, for å redde ham fra en turné i Japan. 62-åringen var nemlig alt for full til å gjennomføre konserter.

- Han hadde en stor turné i Japan klar. Billettene var utsolgt og alt. Dagen han skulle til flyplassen, fikk jeg ham ikke på flyet for han var alt for full. Og jeg tenkte at i Japan, så synes de nok det er uhøflig dersom man sier man skal gjøre noe, men ikke gjør det. Spesielt med konserter.     

Dermed bestemte 58-åringen seg for å dikte opp en hvit løgn.

- Så jeg ringte produsentene og sa: «Beklager, men Ozzy kommer ikke til Japan». «Ikke i morgen? Ikke om en uke? Hvorfor kommer han ikke?» spurte de. Så jeg løy og sa at moren hans hadde dødd. Det fungerte, og alle syntes synd på ham, sier Sharon ifølge Female First.

Men historien ble nesten avslørt da rockerens mor døde på ordentlig noen år senere.

- Han var i Japan igjen og var skikkelig lei seg, så folk spurte hva som var i veien. «Moren min døde nettopp», svarte han, og de bare «vent litt, døde ikke hun for tre år siden?». Han reddet seg inn med å si, «Å, det var stemoren min».

Sharon har stått ved Ozzys side gjennom tykt og tynt, og vokalisten har tidligere innrømmet han for lengst ville vært død uten konas hjelp.

- Jeg ble nylig spurt «hva hvis det hadde vært omvendt, og det var du som var edru og hun som lå der på gulvet innsmurt i oppkast og urin hver dag. Hvor lenge ville du holdt ut?» Jeg tenkte «det er et godt spørsmål, det vil jeg virkelig ikke svare på». Hun holdt jo ut. Hun reddet livet mitt, fortalte 62-åringen i 2009.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bebreider seg selv for at pappa nesten døde