GODE VENNINNER: «Charterfeber»-profilen Hilde Skovdahl Jørstad og hennes mor Ingrid elsker å spøke med hverandre. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no
GODE VENNINNER: «Charterfeber»-profilen Hilde Skovdahl Jørstad og hennes mor Ingrid elsker å spøke med hverandre. Foto: Sølve Hindhamar / Seher.no Vis mer

Løy om graviditet til moren

- Hun ble rasende, sier Charter-Hilde.

Publisert
SEHER.NO:  Tirsdag fikk TV-seerne oppleve da «Charterfeber»-profilen Hilde Skovdahl Jørstad (41) raste mot kameraene, da hun ble lurt til å tro at moren Ingrid (66) hadde skaffet seg tatovering.

Men til Seher.no. avslører Hilde at hun selv ikke går av veien for å spille moren et puss, noe som en gang nesten førte til håndgemeng.

- Mamma er verdens søteste og snilleste dame, men jeg husker hun holdt på å fike til meg, da jeg som 18-åring lurte henne til å tro at jeg var gravid, sier Hilde til Seher.no. og ler.

Den blide TV-profilen hevder hun hadde vært på båttur med noen gutter utenfor familiens hytte i Åsgårdstrand, da hun datt ned fra en brygge og skadet seg i lysken.

Da moren senere kom til sykehuset i Tønsberg for å møte henne, bestemte Hilde seg for å dra en spøk på henne.

- Jeg sa «mamma, jeg må gå på krykker, og i tillegg til er jeg gravid». Hun så ut som hun var falt ned fra månen og ble rasende, jeg var jo bare 18 år. Hun så ut som hun ville slå til meg.

Humøret roet seg imidlertid raskt, da Hilde avslørte løgnen.

Hun legger ikke skjul på at de to reisevenninnene har et strålende forhold seg imellom.

- Mamma er utrolig morsom og utrolig tøff. Jo mer varm i trøya hun ble under «Charter»-opptakene jo tøffere ble hun. Til slutt ble det sånn at hun gjorde ting som jeg ikke turde, sier Hilde til Seher.no.

LES OGSÅ:
- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle reagere sånn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer