Jamilla Wais og Robin Johansson:

Løy om forhold

«Paradise»-profilene sa de var sammen. Sannheten var en annen.

LØY: Jamilla og Robin hevdet at de var i et forhold. Nå bekrefter TV3 at dette ikke er tilfellet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer
LØY: Jamilla og Robin hevdet at de var i et forhold. Nå bekrefter TV3 at dette ikke er tilfellet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel» er godt i gang, og flere av årets deltakere har allerede rukket å bli favoritter blant fansen. Jamilla Wais (24) har på rekordtid rukket å bli en mange har lagt sin elsk på, etter at hun for kort tid siden sjekket inn på hotellet.

Hun har også fått god kontakt med de andre deltakerne, og hadde spesielt et godt øye for én av de mennene hun møtte under innspillingen.

24-åringen hevdet søndag at hun og Robin Johansson, som har vært med siden starten av året sesong, er i et forhold. Nå motstrider TV3 påstandene.

Avslørt på Instagram

Det var på søndag at de hevdet at forholdet hadde oppstått

«Det er mange som spør om jeg og Robin er kjærester. Og svaret er ja, det er vi», skrev hun til følgerne sine.

I natt har duoen lagt ut flere bilder og videoer på stories av hverandre, som tydelig viste at de hadde en flørtende tone.

Overfor VG bekreftet de også forholdet. Da Se og Hør møtte Wais for en ukes tid siden, hadde hun ikke noe å si om Johansson annet enn at han var en fin fyr og at de hadde en hyggelig tone.

Nå bestrider TV3 påstandene om at Jamilla og Robin er i et forhold. Det bekrefter Linda Glomlien, pressekontakt i TV3, overfor avisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer