Jamilla Wais og Robin Johansson:

Løy om forhold

«Paradise»-profilene sa de var sammen. Sannheten var en annen.

LØY: Jamilla og Robin hevdet at de var i et forhold. Nå bekrefter TV3 at dette ikke er tilfellet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer
LØY: Jamilla og Robin hevdet at de var i et forhold. Nå bekrefter TV3 at dette ikke er tilfellet. Foto: TV 3 / Jonas Hammer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Paradise Hotel» er godt i gang, og flere av årets deltakere har allerede rukket å bli favoritter blant fansen. Jamilla Wais (24) har på rekordtid rukket å bli en mange har lagt sin elsk på, etter at hun for kort tid siden sjekket inn på hotellet.

Hun har også fått god kontakt med de andre deltakerne, og hadde spesielt et godt øye for én av de mennene hun møtte under innspillingen.

24-åringen hevdet søndag at hun og Robin Johansson, som har vært med siden starten av året sesong, er i et forhold. Nå motstrider TV3 påstandene.

MANGE TILBUD: Jamilla Wais sjekket nylig inn på «Paradise Hotel», og det gikk ikke ubemerket hen. Vis mer

Avslørt på Instagram

Det var på søndag at de hevdet at forholdet hadde oppstått

«Det er mange som spør om jeg og Robin er kjærester. Og svaret er ja, det er vi», skrev hun til følgerne sine.

I natt har duoen lagt ut flere bilder og videoer på stories av hverandre, som tydelig viste at de hadde en flørtende tone.

Overfor VG bekreftet de også forholdet. Da Se og Hør møtte Wais for en ukes tid siden, hadde hun ikke noe å si om Johansson annet enn at han var en fin fyr og at de hadde en hyggelig tone.

Nå bestrider TV3 påstandene om at Jamilla og Robin er i et forhold. Det bekrefter Linda Glomlien, pressekontakt i TV3, overfor avisen.

- Vi har snakket med Jamilla nå, og hun innrømmer at det ikke er sant, skriver hun i en tekstmelding til avisen.

Glomlien understreker at det ikke er greit å lyve for å få oppmerksomhet. Avisen skriver at verken Johansson eller Wais besvart avisens henvendelser etter at tullet ble avslørt. Wais har heller ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Ble hyllet

Dette er ikke første gang Jamilla har fått oppmerksomhet.

Til Se og Hør har hun fortalt hun om flere hyggelige meldinger i sosiale medier, fordi flere har bemerket seg at hun er en av de mest naturlige deltakerne inne på hotellet.

24-åringen har aldri lagt seg under kniven eller fått injisert noe i huden, i kontrast til samtlige av de kvinnelige deltakerne i årets sesong.

- Mange har kommentert at det er fint at det ikke er noe plast i meg, og flere har sendt meg meldinger om at de elsker meg for det. Jeg har alltid vært sånn, og har ikke behov for noe falskt i meg, sa hun, og fortsatte:

BARE PÅ FEST: Jamilla forteller at hun helst går uten sminke i hverdagen, men at hun gjerne kan dolle seg opp på fest. Foto: Privat
BARE PÅ FEST: Jamilla forteller at hun helst går uten sminke i hverdagen, men at hun gjerne kan dolle seg opp på fest. Foto: Privat Vis mer

- Jeg har aldri likt silikon eller fillers. Altså, hvis du vil gjøre det, så vær så god, men jeg kommer aldri til å gjøre noe. Det var en jente som spurte om jeg ikke ville ta litt botox i panna på sinnarynken, og så sa jeg «nei, jeg driter i om jeg har rynker der og der». Jeg driter virkelig i det. Det eneste jeg bruker som er falskt er falske vipper og negler, men det er bare på fest, sa hun.

Mange av årets deltakere har vært åpne om at de har operert brystene sine, mens et stort flertall har tatt fillers i leppene og/eller botox i ansiktet. Wais har på sin side valgt å være helt naturlig, og går gjerne uten sminke i hverdagen.

LES OGSÅ: Superstjernen med påskehilsen til kronprinsparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer