«Paradise»

Løy om alderen: - Er jo et spill

- Var redd de skulle se meg som en trussel.

LURTE ALLE: Saba Hatzimarkos fortalte alle deltakerne i årets «Paradise» at hun var ti år yngre enn det hun egentlig var. Foto: Kimberly Dahle

LURTE ALLE: Saba Hatzimarkos fortalte alle deltakerne i årets «Paradise» at hun var ti år yngre enn det hun egentlig var. Foto: Kimberly Dahle

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sesong av «Paradise» er allerede godt i gang, et program som er på trappene til nominasjon under Se og Hørs Reality Awards. I programmet, har seerne blitt kjent Saba Hatzimarkos, som sjekket inn som en 26 år gammel åndeutdriver.

Under innsjekk serverte hun imidlertid to løgner: Hun jobber på ingen måte med åndeutdrivelse, og hun er egentlig ti år eldre.

- Ingen visste noe

Saba Hatzimarkos, hvis egentlige alder er 36, forteller til Reality Awards at det var flere årsaker til at hun valgte å ikke være helt ærlig med de andre deltakerne.

- Det er jo et spill, og jeg var redd for at de skulle se på meg som en trussel. At jeg skulle være smartere enn dem fordi jeg hadde mer livserfaring, innrømmer 36-åringen.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

«EX ON THE BEACH»: Tone Damli ble sjokkert over svarene Øyunn Krogh, ambassadør for Reality Awards, fikk da hun stilte dem et uvanlig spørmsål. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Selv om Saba klarte å holde på løgnen under hele deltakelsen, innrømmer hun at det var noen som fikk vite sannheten etter hvert.

- TIX og resten av produksjonen var jo klar over det hele veien. Vi hadde laget en avtale om at deltakerne kunne få vite det etter at de hadde røket ut, forteller hun.

- Gjør det jeg har lyst til

Videre forteller Hatzimarkos at hun fortsatt bærer med seg tankesettet hun opparbeidet seg da hun bodde i Los Angeles, og ser ikke hvorfor man skal bli kassert utelukkende fordi man har rundet 30 år.

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

- I Norge står janteloven ganske sterkt, og det er en forventning om at man skal være i den A4-boblen når man er på min alder. Jeg er ikke helt der. Jeg gjør det jeg har lyst til, uavhengig av hva andre måtte mene.

«Paradise»-deltakeren er svært hemmelighetsfull når vi spør henne om deltakelsen har gått bra, og hun svarer følgende:

- Dere får nesten bare følge med.

Se og Hør har vært i kontakt med presseansvarlig for «Paradise», Øyvind Skogrand, som bekrefter at produksjonen visste om deltakerens faktiske alder.

Reality Awards er et arrangement i regi av Se og Hør, eid av Aller Media

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

LES OGSÅ: Skandalefesten kommer til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer