Astrid S:

Løy for å imponere foreldrene til ekskjæresten

- Jeg gikk på toalettet og googlet «kattefødsel».

- MÅTTE GOOGLE: I kveld gjester Astrid S talkshowet Skavlan på NRK. Der forteller hun blant annet om den gangen hun ville prøve å imponere foreldrene til sin daværende kjæreste. Hun utga seg for å være en slags katteekspert, men løgnen slo fort tilbake. Video: NRK V... Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Astrid Smeplass (20) har lagt bak seg et eventyrlig år, med både EP-slipp, utsolgte konserter og turnéer.

Det er liten tvil om at fansen har latt seg imponere av ungjenta, og i kveld gjester 20-åringen «Skavlan» hvor hun blant annet åpner opp om karriere og sitt personlige liv.

SKAL VI DANSE: Dagbladet møtte Astrid S da hun var på finalen av «Skal Vi Danse». Den nå store og kjente, norske stjerna forteller om coverlåter på YouTube, en tid før hun ble en internasjonal hit. Video: Dagbladet Vis mer

Stemningen i studio blir også særdeles god når artisten drar på med en historie av det heller spesielle slaget.

- Jeg husker jeg hadde en kjæreste da jeg var 16 år. Vi spiste middag med foreldrene hans, og da vil man jo gjerne imponere litt, sier Astrid S og fortsetter:

- De hadde en katt som var gravid, og som skulle føde. Da sa jeg: «Å, jeg har vært med på kattefødsler før. Min familie har katt, så dette har jeg gjort maaange ganger. Det kommer til å gå så bra.»

- Kunne aldri forutsett

Lite visste den daværende 16-åringen om at ingen i kjærestens familie hadde noen form for erfaring med kattefødsler.

LATTERMILD: Astrid S gjester Skavlan, som vises på NRK i kveld. Der forteller hun blant annet om en episode hvor hun prøvde å imponere eks-svigerforeldrene, men hvor ting gikk litt over styr. Foto: NRK
LATTERMILD: Astrid S gjester Skavlan, som vises på NRK i kveld. Der forteller hun blant annet om en episode hvor hun prøvde å imponere eks-svigerforeldrene, men hvor ting gikk litt over styr. Foto: NRK Vis mer

Det gikk dermed som det måtte gå:

- Da skjedde noe som jeg aldri kunne forutsett: «Ja, men vi har ingen erfaring! Astrid, du kan ta deg av det her». Og da kunne jeg jo ikke si: «Nei, men familien min har ikke katt, jeg har aldri vært med på en kattefødsel. Jeg kunne jo ikke si det!», forteller artisten lattermildt.

På dette tidspunktet kunne Astrid ha valgt å fortelle sannheten. Det gjorde hun ikke, og måtte dermed ty til hjelpemidler i et febrilsk forsøk på å hente seg inn igjen.

- Jeg gikk på toalettet og googlet «kattefødsel».

- Kastet morkaker

Videre forklarer artisten hvordan hele forløp seg - i noe kaotisk tilstand.

- Det kommer én morkake per foster, så jeg måtte jo sitte og kaste morkaker. Jeg bare kjørte på, og klippet navlestreng etter navlestreng. Resten av familien gjemte seg på kjøkkenet, og syntes det var helt forferdelig å se disse morkakene.

Heldigvis endte historien godt:

- Det kom sju velskapte kattunger. Det er ikke så vanlig, men alle kattungene overlevde!

20-åringen er i dag singel, men fikk i fjor mye oppmerksomhet etter at hun og Thomas Hayes, kjent som den populære karakteren «William» fra suksesserien «Skam», viste seg offentlig flere ganger.

De måtte til slutt ut for å avvise ryktene om at de to var blitt et par.

Se og Hør har vært i kontakt med manageren til Astrid S, som uttaler at artisten ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

LES OGSÅ: Full forvirring rundt «Skam-Chris» i ny musikkvideo

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer