Astrid S:

Løy for å imponere foreldrene til ekskjæresten

- Jeg gikk på toalettet og googlet «kattefødsel».

- MÅTTE GOOGLE: I kveld gjester Astrid S talkshowet Skavlan på NRK. Der forteller hun blant annet om den gangen hun ville prøve å imponere foreldrene til sin daværende kjæreste. Hun utga seg for å være en slags katteekspert, men løgnen slo fort tilbake. Video: NRK V... Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Astrid Smeplass (20) har lagt bak seg et eventyrlig år, med både EP-slipp, utsolgte konserter og turnéer.

Det er liten tvil om at fansen har latt seg imponere av ungjenta, og i kveld gjester 20-åringen «Skavlan» hvor hun blant annet åpner opp om karriere og sitt personlige liv.

Stemningen i studio blir også særdeles god når artisten drar på med en historie av det heller spesielle slaget.

- Jeg husker jeg hadde en kjæreste da jeg var 16 år. Vi spiste middag med foreldrene hans, og da vil man jo gjerne imponere litt, sier Astrid S og fortsetter:

- De hadde en katt som var gravid, og som skulle føde. Da sa jeg: «Å, jeg har vært med på kattefødsler før. Min familie har katt, så dette har jeg gjort maaange ganger. Det kommer til å gå så bra.»

- Kunne aldri forutsett

Lite visste den daværende 16-åringen om at ingen i kjærestens familie hadde noen form for erfaring med kattefødsler.

Det gikk dermed som det måtte gå:

- Da skjedde noe som jeg aldri kunne forutsett: «Ja, men vi har ingen erfaring! Astrid, du kan ta deg av det her». Og da kunne jeg jo ikke si: «Nei, men familien min har ikke katt, jeg har aldri vært med på en kattefødsel. Jeg kunne jo ikke si det!», forteller artisten lattermildt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.