FORNØYD MOR: - Matilda betyr mer for meg enn noe annet forhold, hun er større enn alle utmerkelser og priser, forteller skuespiller Michelle Williams. Her er hun fotografert med datteren i 2007. Foto: Stella Pictures
FORNØYD MOR: - Matilda betyr mer for meg enn noe annet forhold, hun er større enn alle utmerkelser og priser, forteller skuespiller Michelle Williams. Her er hun fotografert med datteren i 2007. Foto: Stella PicturesVis mer

Lovte seg selv å aldri føde igjen

Michelle snakker ut om den smertefulle fødselen til datteren Matilda.

SEHER.NO: Michelle Williams (27) ble Oscar-nominert stjerne den ene dagen og mor til en liten datter den neste.

I et intervju med Elle forteller Williams om den smertefulle fødselen til datteren Matilda Rose Ledger (2) som hun fikk sammen med den avdøde forloveden Heath Ledger.

- Jeg prøvde å si til meg selv: Ikke glem at denne smerten er uutholdelig. Du kommer aldri til å gå gjennom dette igjen!

Williams og Ledger møttes under innspillingen av filmen "Brokeback Mountain", og fikk datteren Matilda i 2005.

I Elle forteller en åpenhjertig Williams om den 24-timers lange fødselen, hvor hun gjorde sitt beste på ikke å avsløre smertene sine for de andre i lokalet.

- Jeg sa til meg selv at "du trenger ikke fortelle noen hva du tenker akkurat nå. Du behøver ikke si til Heath, eller til sykepleierne eller til jordmoren, at du aldri, noensinne, kommer til å gjøre dette igjen".

Men etter å ha opplevd alt det fine med tilværelsen som småbarnsmor, har den sympatiske stjernen fått andre tanker.

- Og her sitter jeg nå. Neste gang har jeg tenkt å føde hjemme! Man glemmer smerten fullstendig. det er naturens magi, forteller hun.

Michelle fikk sitt gjennombrudd med rollen som "Jen" i den populære ungdomsserien "Dawsons Creek" på 90-tallet og er nå aktuell i filmen "Mammut" som er spilt inn i Sverige.

LES OGSÅ:  Livredd for å føde