STRÅLENDE STJERNE: Cameron Diaz får ofte skryt for sin utstråling og veltrente kropp. Nå er hun aktuell med «The Body Book», der hun deler en rekke helsetips. Her på boksignering i Los Angeles i januar. Foto: FameFlynet
STRÅLENDE STJERNE: Cameron Diaz får ofte skryt for sin utstråling og veltrente kropp. Nå er hun aktuell med «The Body Book», der hun deler en rekke helsetips. Her på boksignering i Los Angeles i januar. Foto: FameFlynetVis mer

- Lovpriser at jeg begynte å trene da jeg var 27

Cameron Diaz takker rollen i «Charlie's Angels» for at hun har en kropp i toppform som 41-åring.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Cameron Diaz (41) er aktuell med boken «The Body Book», der hun kommer med tips til hvordan man skal ta vare på kropp og helse.

Men selv begynte ikke skjønnheten å tenke på livsstilen sin før hun fikk rollen i den første «Charlie's Angels»-filmen i 2000. Forberedelsene til filmen innebar nemlig daglige, åtte timers treningsøkter.

- Den gang tenkte jeg ikke over at: «Dette er en god investering til jeg blir 41», men nå som jeg er 41, lovpriser jeg at jeg begynte å trene da jeg var 27.

- Men ikke misforstå, for det handler ikke om å ha sixpack, det handler om å ta vare på seg selv, sier Diaz til VG Helg.

ETTERTRAKTET: Skuespilleren er stadig blant Hollywoods heteste kvinner på lerretet. Her i en scene fra «The Counselor» (2013) sammen med Penelope Cruz. Foto: Copyright 20th Century Fox Licensing/Merchandising / Everett Collection/AOP
ETTERTRAKTET: Skuespilleren er stadig blant Hollywoods heteste kvinner på lerretet. Her i en scene fra «The Counselor» (2013) sammen med Penelope Cruz. Foto: Copyright 20th Century Fox Licensing/Merchandising / Everett Collection/AOP Vis mer

Sprekere enn noensinne

Som ung var «The Other Woman»-stjernen ikke opptatt av å trene eller spise sunt. Med sin nye bok håper hun å fortelle unge jenter at de ikke kan leve på ungdommeligheten for alltid.

41-åringen slet i mange år med akne, og hun har tidligere fortalt at masse fet mat og meieriprodukter ikke gjorde underverker for huden hennes.

I dag trener hun jevnlig korte, effektive økter med intervaller på tredemølle og styrkeøvelser, men Hollywood-stjernen unner seg gjerne snacks og godt drikke.

- Jeg spiste akkurat en bolle med chips, guacamole og rømme. Men jeg gjør ikke det hele dagen, forteller skuespilleren til VG Helg.

I FORM: I «The Other Woman» viser 41-åringen seg igjen i bikini. Til VG Helg sier hun at hun trener for å leve et langt liv. Foto: Breedo/Splash News/ All Over Press
I FORM: I «The Other Woman» viser 41-åringen seg igjen i bikini. Til VG Helg sier hun at hun trener for å leve et langt liv. Foto: Breedo/Splash News/ All Over Press Vis mer

Cameron Diaz' vinnende vesen og veltrente kropp blir å se på norske kinoer igjen fra 2. mai, når «The Other Woman» har kinopremiere.

Blondinen trente seg imidlertid ikke spesielt opp til filmens bikiniscener sammen med Sports Illustrated-modell Kate Upton (21), sier hun til VG Helg.

I august er hun dessuten kinoaktuell med komedien «Sex Tape», fulgt av en fersk filmatisering av musikalen «Annie» i januar neste år.

LES OGSÅ: Jennifer (44) har den mest ettertraktede bikinikroppen