Lovlig "kokain"

- Jeg følte at hjertet tok fyr!

Foto: Cocaine
Foto: Cocaine Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
En ny drink er til salgs på det amerikanske markedet - under navnet Cocaine In a Can - kokain på boks!

Drinken blir reklamert for som det lovlige alternativet til det narkotiske stoffet, og produsentene bak lover at du blir mer og bedre ruset av drinken enn av stoffet!

- Denne slår deg etter fem minutter, fulgt av et koffein-sjokk 15 minutter senere. Virkningen er 350 ganger sterkere enn koffeindrikken Red Bull, forteller de til Ananova.

Janet Jackson brukte kokain som medisin!


De sier også at det ikke er snakk om at de har tilsatt stoffer i drinken, men at de har brukt store menger sukker og store mengder av vitaminet B12.

- Når en person ser navnet på boksen, slår også psyken inn. Personen opplever å få mer energi allerede før de åpner den, forteller mannen bak det hele, Jamey Kirby. - Jeg kan ikke tro at noe annet enn ordet ”kokain” vil ha den effekten på massene.

Boy George soper etter kokain-skandalen.

- Det er akkurat som å være høy. Jeg må bare nikke hodet til musikken, forteller en av personene som testet ut drinken før den kom for salg. En annen sa at han følte at hjertet tok fyr.

Kirby innrømmer også at en av ingrediensene er tilført for å delvis lamme munn og svelg, akkurat som kokain …

Cocaine vil bli solgt på ymse utesteder i USA.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer