Lover spenstige "kjoler"

Det blir hete sambarytmer og antrekk i kveldens "Skal vi danse".

SKAL RISTE LØS: - Det blir mye spenstige "kjoler", lover Lene Alexandra Øien i forkant av kveldens danseshow. Foto: SCANPIX
SKAL RISTE LØS: - Det blir mye spenstige "kjoler", lover Lene Alexandra Øien i forkant av kveldens danseshow. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag er det duket for nok et spennende "Skal vi danse"-show.

I kveldens episode skal samtlige deltakere danse samba, og en av dem som tilsynelatende gleder seg mest er Lene Alexandra Øien.

I bloggen sin på TV2.no forteller hun nesten ikke får sove på grunn av dansekoreografien "som går i repeat i hodet" - og at kveldens antrekk blir spenstige...

"Er dere spent på hva Tom Erik skal ha på seg i dag? Jeg vet faktisk ikke selv, så jeg er veldig spent;) Men det blir mye spenstige "kjoler" i kveld:) Skikkelig karneval!!" skriver hun.

"My Boobs Are OK"-artisten, som bettingselskapene tror vil vinne hele konkurransen, skriver også at hun får støtte uansett hvor hun går:

"I går fikk jeg oppbacking av både folk på neglsalongen, på cafe, av en servitør når vi var på restaurant, venner av venner, av taxisjåføren you name it! Alle følger med føles det som. Jeg har rett og slett ikke tenkt på det, men det er kjempehyggelig. Det betyr utrolig mye for meg når folk kommer bort til meg og sier at de syns det jeg har gjort er veldig bra og at de heier. Det er ikke slike ting jeg tar som en selvfølge."

Hvem tror du må ut i kveld? Si din mening til høyre!

Øien mener at uansett om hvordan det går i dansekonkurransen, kommer deltakelsen til å bli et minne for livet.

"Hver fredag vi har kommet oss gjennom har vært en seier for meg, jeg har lært masse og kommer garantert til å vokse på dette."

Og som de fleste jenter, har ikke blondinen noe i mot å bli pyntet på...

"Vel, nå må jeg gjøre meg klar for å gå til TV studio og få en makeover. Kommer som regel "sjabby" og usminket om morgenen og de omvandler meg til en ti ganger mer glamourøs jente:)Morsom prosess og deilig å komme skikkelig inn i karakteren:)" avslutter hun.

Dette danser kjendisene fredag kveld:

1 Hanne og Asmund danser samba til "Sweetheart from Venezuela"

2 Gaute og Elena danser samba til "Copacabana"

3 Tore André og Nadya danser samba til "Eso Beso"

4 Mikkel og Therese danser samba til "Whenever, Wherever"

5 Siri og Lars Alexander danser samba til "Half a Minute"

6 Tor og Maria danser samba til "Don't You Worry"

7 Lene Alexandra og Tom-Erik danser samba til "Hey Mambo"

LES MER OM SKAL VI DANSE: - Jeg har sluttet å joike!

Har du et tips om "Skal vi danse"-kjendisene eller andre kjendistips? Tips oss på [email protected]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer