<strong>BRUKER SAMME ANTREKK:</strong> - Det blir nøyaktig den samme under finalen, sier Hanne Sørvaag. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BRUKER SAMME ANTREKK: - Det blir nøyaktig den samme under finalen, sier Hanne Sørvaag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Lover like dyp utringning i MGP-finalen

- Jeg hadde ikke forestilt meg at den kunne skape så mye oppmerksomhet, mener Hanne Sørvaag.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hanne Sørvaag (31) var sammen med popgruppa Babel Fish et av bidragene som tok seg videre fra MGPs delfinale i Florø. Men det var mer enn musikken hennes som sto i fokus etter at hun var klar for den norske finalen i Oslo Spektrum kommende helg.

31-åringen hadde nemlig på seg en rosa kjole med en svært dyp utringning. Etter det direktesendte Florø-showet la hun heller ikke skjul på at kjolevalget var helt bevisst.

- Dette er jo MGP da, og da må man jo bruke de virkemidlene man har, om det er paljetter eller utringning. Jeg liker kjolen min veldig godt jeg, sa hun til Seher.no etter at finaleplassen var sikret.

På spørsmål om hun viste litt mye pupp under sendingen, svarte Sørvaag følgende:

- Ja...nei..altså, jeg gjorde kanskje det...

Nå har den vakre artisten bestemt seg for å benytte den samme kjolen under finalen, skriver Her og Nå.
 
- Jeg hadde ikke forestilt meg at størrelse 75C kunne skape så mye oppmerksomhet. Kjolen gjorde susen, den. Så det blir nøyaktig den samme under finalen, forteller hun til ukebladet.

Sørvaag, som er en anerkjent låtskribent og tidligere har deltatt med flere låter i MGP, vant folkets hjerter med sin vakre låt «You're like a melody».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er utrolig dårlig, NRK!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer