Åsa Vesterlund og Gunilla Persson:

Lover Gunilla-bråk i beste sendetid

Åsa Vesterlund om Gunilla Perssons solbrille-tyveri.

TILBAKE: Selv om Åsa Vesterlund ikke er med i årets sesong av «Svenske Hollywoodfruer», dukker hun opp i en episode. Da kan hun love at det blir bråk. Foto: TV3
TILBAKE: Selv om Åsa Vesterlund ikke er med i årets sesong av «Svenske Hollywoodfruer», dukker hun opp i en episode. Da kan hun love at det blir bråk. Foto: TV3 Vis mer

Åsa Vesterlund (43) og Gunilla Persson (59), kjent fra «Svenske Hollywoodfruer», har gjentatte ganger sjokkert seerne gjennom sine høylytte drama og elleville krangler.

I fjor kunne sistnevnte melde overfor svenske medier at hun ikke skal være med i flere sesonger av «Svenske Hollywoodfruer» med det første.

Bare et knapt år senere kan hun nå avsløre overfor svenske Expressen at hun vil avgi årets sesong en liten snarvisitt.

- Hvor lavt kan man synke?

Der lover hun drama.

- Jeg sier bare: Ta frem popkornet.

Det er det grunn til å tro, for allerede nå benytter hun anledningen til en aldri så liten oppvarming mot sin erkefiende.

Det skal være i et ettertreff med Hollywood-fruene at seerne får se Åsa igjen.

Selv om det blir en kort visitt, er det likevel nok til at Åsa og hennes gamle erkefiende, Gunilla, rekker å ryke i tottene på hverandre, skal man tro 43-åringen.

Tidligere har de kranglet om både Instagram-bilder og svart magi, men hva konkret som skal være årsaken til at kvinnene ryker i tottene på hverandre i denne omgang, holder Åsa tett til brystet.

Likevel benytter hun intervjuet med Expressen til å komme med et aldri så lite stikk mot Gunilla.

Saken fortsetter under.

I mai ble nemlig Gunilla pågrepet av politiet i Palm Beach i Florida for å ha stjålet et par eksklusive solbriller i en luksusbutikk.

Selv har hun hevdet sin uskyld, og at det hele var en misforståelse. I juni ble det likevel kjent at politiet hadde valgt å ta ut tiltale for forseelse mot «Svenske Hollywoodfruer»-profilen, og dommen skal etter planen falle i september.

LOVER BRÅK: Åsa Vesterlund kan avsløre at det, ikke overraskende, blir bråk når hun møter Gunilla i den kommende sesongen av det populære tv-programmet. Foto: Aftonbladet
LOVER BRÅK: Åsa Vesterlund kan avsløre at det, ikke overraskende, blir bråk når hun møter Gunilla i den kommende sesongen av det populære tv-programmet. Foto: Aftonbladet Vis mer

Denne hendelsen har ikke gått Åsa hus forbi.

- Det sto i morgenavisen min. Jeg holdt jo på å sette kaffen i halsen. Det er jo mitt shoppingstrøk. Det kjennes bare så utrolig pinlig, sier hun og fortsetter:

- Personlig hadde jeg dødd av flauhet. Hvor lavt kan man synke? Snakk om dårlig karma …

Evig konflikt

For fans av «Svenske Hollywoodfruer» er den evige konflikten mellom Gunilla Persson og Åsa Vesterlund en velkjent sak.

Tross tidligere uoverensstemmelser valgte Åsa likevel i 2016 å invitere Gunilla på hunde-party hjemme hos seg selv.

Klipp fra TV3-programmet "Svenske Hollywoodfruer": Åsa Vesterlund kaster ut Gunilla Persson etter at hun har gått over streken flere ganger. Vis mer

Ikke overraskende tok det bare en kort stund før de to fløy i tottene på hverandre. Erkefiendene plukket opp tråden fra en krangel tidligere den sesongen, og snart haglet skjellsordene og utskjellingene over hodene på de andre gjestene.

- Det der var slemt, det der var ikke OK. Ta tingene dine og kom deg til h*lvete ut! Nå er det nok! Ut, tordnet vertinnen mens hun pekte mot utgangen.

Vurderte anmeldelse

I sesong sju av den populære serien vurderte Persson å saksøke Vesterlund etter at de to hadde flere krangler foran kamera.

Den gang var det under en lunsj at stemningen ble svært amper, og det hele endte med at Vesterlund kastet et vannglass på Persson.

BRÅK: Etter en heftig krangel blir Åsa Vestlerund så sint at hun kaster et vannglass over Gunilla Persson da Hollywoodfruene var samlet til lunsj. Video: TV3 Vis mer

- Jeg kunne blitt blind, døv og stum. Jeg kunne dødd, det er et mordforsøk, sa Gunilla Persson etter hendelsen.

Da kvinne møttes for første gang etter lunsjbråket til en pressefotografering for programmet, var stemningen fortsatt svært anspent.

- Jeg har vurdert å politianmelde henne slik at hun får et besøksforbud slik hun ikke angriper meg igjen. Jeg kunne blitt både døv og blind, og det hadde blitt et ti millioner dollar søksmål og fengselsstraff for Åsa Vesterlund, sa Persson i programmet, ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ: Dette er planen for å renvaske Gunilla Persson