MONSTERHÆLER: Slik ser skoene jentene i Velvet skal ha på seg. Kjolene lover de blir enda dristigere. Foto: Ingrid Treborg, Seher.no
MONSTERHÆLER: Slik ser skoene jentene i Velvet skal ha på seg. Kjolene lover de blir enda dristigere. Foto: Ingrid Treborg, Seher.noVis mer

Lover årets korteste MGP-kjoler

Velvet lover årets korteste MGP-kjoler.


KONGSVINGER (SEHER.NO): Lørdag kveld braker det løs i Kongsvingerhallen. Da går første delfinale av stabelen, og syv band og artister skal i ilden.

Backstage vrimler det av deltakere med ruller i håret, travle stylister, smilende frivillige og unge, spente fans av artistene.

Ved garderobene møter vi jentegruppa Velvet, som på forhånd har varslet at de kommer til å stille i årets korteste kjoler og høyeste hæler når de fremfører "Tricky".

- Det er noen veldig korte, flotte kjoler som er kjøpt i New York, i butikken til "Sex og singelliv"-stylisten Patricia Field, forklarer jentene.

- Frykter dere ikke at dere kan vise frem litt for mye av det gode også?

- Vi har sikret oss. Vi har testet at det går greit. Vi har ei god truse under. Vi har sjekket alle kameravinklene, slik at det skal gå anstendig for seg.

En som også har varslet at hun kommer til å stille i kort-kort, er Tone Damli Aaberge. Velvet-jentene lover at deres definitivt kommer til å danke ut hennes.

- Hvis hun har på seg en kortere kjole enn oss, blir det på bikininivå, ler jentene.

D.D.E-lillebror i kjole...?
I garderoben møter vi D.D.E-lillebror Thomas Brøndbo, som forteller Seher.no at også antrekket hans blir noe for seg selv når han skal synge "Det vart en storm".

- Jeg har også kort kjole. Hæ, hæ. Jeg har fått pyntet meg litt, så det blir nesten som når vi spiller opp til dans på bygda. Jeg er ikke vant til slike ting, ler Brøndbo, som fyller 35 år lørdag.

Han gleder seg til å feire - uansett hvordan det går i kveld.

- Det blir fest uansett!

- Føler oss som superstjerner
I Kongsvingerhallen møter vi også Chicas del Coro, som skal i ilden med swinglåta "Men, Men, Men".

De har akkurat vært hos frisøren - som er selveste Kjell Nordstrøm, bedre kjent som Baron von Bulldog. 'I det oppsatte håret har de begge importerte roser fra Colombia.

- I kveld skal vi danse så rosene spruter, ler jentene, som mener det er stor stas å bli stylet av Nordstrøm, som nylig erklærte Baron von Bulldog for død.

Chicas del Coro har havnet nederst på oddslistene. Mens Alexander Rybak har 2,10 i odds, har de 70...

Slik forklarer duoen dette:

- Vi er ganske ukjente for folk flest. De to platene vi har gitt ut ble trykket i få opplag. VI lager ikke listepop, vi har jo litt mer... Swing er en stilart som ikke er på VG-lista. Det trives vi veldig godt med, forklarer Hilde Marstrander i gruppa.

Og:

- Selv om vi er nederst på rankinglistene, føler vi oss som superstjerner...

Se videointervjuet her:[obj:media:7435]Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES MER OM ÅRETS MGP: - Det er ganske dødfødt

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.