LEDER GULLRUTEN: John Brungot leder i kveld «Gullruten», men lover å ikke komme bukseløs - slik han gjorde på «Senkveld». Foto: Stella Pictures
LEDER GULLRUTEN: John Brungot leder i kveld «Gullruten», men lover å ikke komme bukseløs - slik han gjorde på «Senkveld». Foto: Stella PicturesVis mer

Lover å ikke være naken på «Gullruten»

John Brungot har aldri hatt problemer med å kaste klærne for humor. Men under «Gullruten» lover han å beholde buksa på.

SEOGHØR.NO: Fredag kveld er det duket for det årlige «Gullruten»-showet fra Bergen, der TV-eliten samles for å kåre de beste programmene.

John Brungot (37) leder programmet sammen med Henriette Steenstrup (39). Brungot, som har blitt kjent for å kaste klærne til sketsjer har ingen planer om å kaste klærne på «Gullruten».

– Ja. Det skal jo være et award-show. Alt i sin tid, sier han til VG.

LEDER GULLRUTEN: John Brungot og Henriette Stenstrup leder i kveld «Gullruten».
LEDER GULLRUTEN: John Brungot og Henriette Stenstrup leder i kveld «Gullruten». Vis mer

Men han innrømmer at han normalt ikke har så store problemer med å kaste klærne.– Det er like lett, eller vanskelig, som alle andre oppgaver jeg får. Det er en del av det. Det er jo slik vi er laget. Det eneste er vel at jeg kanskje går en ekstra runde for å tenke om dette har noe humor i seg, for jeg har ikke noe personlig behov for å være naken. Det er det at noen synes det er veldig gøy å skrive sketsjer hvor jeg tar av meg buksen, sier han til VG.

Han mener det er dumt å sette grenser for seg selv.

– For da begrenser du deg selv. Istedenfor å tenke at «Nei, det der gjør jeg ikke», så sier jeg heller ja, og finner ut hva det gir og tar lærdom av det, enn å si nei. Det er ikke så farlig å kle av seg, sier han.

Seoghør.no følger «Gullruten» direkte fra den røde løperen fredag. Her får du alt om kjolene og kjendisene.

LES OGSÅ: Derfor dukket ikke Ida opp hos «Else»