IVRIG: Clooney er selv en ivirg motorsykkelentusiast. Foto: All Over Press
IVRIG: Clooney er selv en ivirg motorsykkelentusiast. Foto: All Over PressVis mer

Lovens "sexy arm"

George Clooney tar saken i egne hender og stopper farlige trafikanter.

SEHER.NO: Den barske filmhelten og motorsykkel-entusiasten George Clooney (46) har fått en ny hobby - å stoppe farlige trafikanter, og da gjerne de på to hjul.


Nylig kunne kjendisnettstedet TMZ.com (ekstern link) melde at kjekkasen ble fersket i det han kjeftet på flere paparazzifotografer for deres uansvarlige bilkjøring.


Se video der Clooney kjefter på paparazziene her (ekstern link)


Det var mens han og kjæresten Sarah Larson var ute og kjørte en tur med sin sedvanlige paparazziskare på slep at filmstjernen så det som sin plikt  å stoppe en av bilene.


- Stopp, la meg få se skiltene deres. Er du klar over hvor mange lover du har brutt, hvor mange mennesker du har satt i fare? Du kjørte som en galning der nede, sier Clooney til paparazzien bak rattet.


Men ikke bare det, tidligere denne uken kjeftet Clooney også på en annen trafikant, men denne gangen var det en helt vanlig motorsyklist.


Se film der Clooney stopper motorsyklisten lenger ned


På vei ned Mulholland Drive på sin egen motorsykkel blir Clooney igjen til "lovens lange arm" og stopper den farlige trafikanten i et lyskryss.


- Hvor mange lover har du brutt? Det må ha vært hvertfall tre. Jeg vil ha skiltnummeret og registreringen din, få se det, sier Clooney mens han ser inn i flere paparazzi-kameraer.


Og Clooney gir seg ikke med det, han går bort til motorsykkelen, peker på skiltene og sørger for å få det hele på film.


"Oceans 13"-stjernen og kjæresten var for ikke så lenge siden involvert i en ganske alvorlig motorsykkelulykke, og siden den gang skal Clooney ha vært svært opptatt av å kjøre forsiktig og opprettholde trafikkregler.


Men den stakkars motorsyklisten som ble stoppet hadde nok ikke ventet at det var Clooneys "sexy arm" han skulle bli inndratt av.


Se film fra hendelsen nedenfor:
LES OGSÅ: - Sexy kamphaner i bråk