DØD: Sophie Gradon, kjent i Storbritannia fra «Love Island» - der hun for øvrig skapte historie - er død. Her er hun fotografert i forbindelse med Miss Great Britain-seieren for noen år siden. Foto: NTB scanpix
DØD: Sophie Gradon, kjent i Storbritannia fra «Love Island» - der hun for øvrig skapte historie - er død. Her er hun fotografert i forbindelse med Miss Great Britain-seieren for noen år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sophie Gradon fra «Love Island» er død

«Love Island»-stjerne døde brått

Den tidligere missedronningen ble 32 år gammel.

Publisert

Britiske medier melder torsdag at Sophie Gradon (32), tidligere kåret til Miss Newcastle, Miss Great Britain og tidligere deltaker i «Love Island», er død.

Realitystjernen ble ifølge The Sun funnet død i Newcastle i går kveld, i hennes egen bopel.

En talsperson for politiet sier til avisen at de ikke mistenker at det har skjedd noe kriminelt.

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

Skapte historie

- Like før klokken halv ni i går kveld, dro politiet til en leilighet i Medburn, Ponteland, der en 32 år gammel kvinne ble funnet død. Man tror ikke det har skjedd noe mistenkelig i forbindelse med dødsfallet hennes. En rapport vil nå bli laget til rettsmedisineren, heter det i uttalelsen fra politiet.

Det var i 2016 at Gradon var med i den utskjelte realityserien «Love Island», som gjorde at hun ble berømt over hele Storbritannia.

Hun har også vært i flere profilerte forhold, som da hun datet rugbyspiller Danny Cipriani i 2013. Hun skapte historie på TV-skjermen, da hun havnet i et forhold med Katie Salmon under innspillingen av «Love Island» - som da ble seriens første homofile romanse.

Den avdøde realitystjernens nåværende kjæreste, Aaron Armstrong, har lagt ut en følelsesladd siste hilsen til sin kjære på Facebook etter at dødsbudskapet ble kjent.

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

- Jeg kommer aldri til å glemme det smilet. Jeg elsker deg så mye baby, du er og kommer alltid til å være min verden, skrev han.

Insta-berømt

Flere av «Love Island»-vennene har også kommet med en siste hilsen til den avdøde missedronningen.

- Jeg er i sjokk. Sophie, for en vakker kvinne du var, skrev Amber Davies, fjorårets «Love Island»-vinner.

Den offisielle kontoen til Miss Great Britain kom også med en kondolanse til den avdøde stjernen.

- Vi er sjokkerte. Hvil i fred, Sophie. Vi sender våre tanker til hennes familie i denne utrolig triste perioden.

Ekskjæresten hennes, Ashley Lenco, skrev også en siste hilsen til 32-åringen.

- Jeg kan rett og slett ikke tro det. Jeg har aldri følt så mye for noen andre i livet mitt, bortsett fra familien min. Det var intenst, vi var tette og kjempeforelska, skrev han.

A post shared by Sophie Gradon (@sophiegradon) on

Gradon har over 400 000 følgere på Instagram, og la helt frem til sin død ut flere bilder. For bare en dag siden la hun ut en undertøysreklame. Hun publiserte også mange bilder av seg selv, både i undertøy og med kjæresten. Selfier var det heller ikke mangel på.

«Jeg er bare et menneske som prøver å elske andre sånn som jeg elsker hunder», står det i biografien hennes der.

LES OGSÅ: Tone tar en Triana. Skal lede skandaleshow

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer