VIL FINNE DRØMMEMANNEN: Else Sofie Berg (32) er blant deltakerne som ønsker å finne den store kjærligheten i «Love Island». Vi møtte henne i Las Palmas i forkant av innspillingen, der hun fortalte at hun er godt erfaren på kjærlighetsfronten. Reporter: Kine Falch / Video: Marie Røssland Vis mer

«Love Island» Norge:

«Love Island»-Sofie har vært forlovet to ganger

- Jeg har fått litt kalde føtter.

Publisert

Søndag hadde TV3 premiere på realityserien «Love Island», et program som gjennom fire sesonger har gjort enorm suksess i England.

Tone Damli (30) er programleder, og ti spente og kjærlighetssøkende nordmenn fyttet inn i en luksuriøs villa like utenfor Las Palmas.

I søndagens episode kunne seerne også bli bedre kjent med Oslo-kvinnen Else Sofie Berg (32), eller Sofie, som hun helst liker å bli kalt. Hun ankom villaen alene, rett etter at fem håpefulle par hadde blitt dannet.

32-åringen tok utfordringen på strak arm, og har brukt de siste døgnene på Gran Canaria på å sjarmere de mannlige deltakere, i håp om at en av dem vil bytte ut sin nåværende partner til fordel for henne.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>VIL FINNE KJÆRLIGHETEN:</strong> Else Sofie Berg, eller Sofie som hun helst blir kalt, ble singel for bare tre måneder siden. Nå er hun klar for å finne kjærligheten igjen. Foto: Marie Røssland
VIL FINNE KJÆRLIGHETEN: Else Sofie Berg, eller Sofie som hun helst blir kalt, ble singel for bare tre måneder siden. Nå er hun klar for å finne kjærligheten igjen. Foto: Marie Røssland Vis mer

Derfor sjekker hun ikke opp menn

Se og Hør møtte Berg i varmere strøk like før hun flyttet inn i villaen, og hun la ikke skjul på at hun var klar for å kjempe med nebb og klør for å finne drømmemannen.

Allerede i første episode av programmet klarte hun å hisse på seg noen av de andre deltakerne, fordi hun er fast bestemt på at kvinner ikke skal ta initiativ til å sjekke opp menn. Utsagnet falt ikke i god jord hos alle.

- Jeg sjekker ikke opp menn. Jeg mener at menn er jegere av natur. Jeg har noen ess i ermet for å få dem til å ville sjekke meg opp, men man kan ikke røpe alt, sier hun til Se og Hør, og forklarer videre at hun ikke anser andre kvinner som konkurranse:

- Om jeg vil ha noe, så får jeg det, slår hun selvsikkert fast.

DETTE ER «LOVE ISLAND»: Realitykonseptet «Love Island» er helt nytt i Norge, og deltakerne sliter litt med å forklare reglene. Video: Marie Røssland Vis mer

- Har fått kalde føtter

Selv om det hittil kun er blitt sendt to episoder av programmet, har Oslo-jenta rukket å bemerke seg i tv-ruta med sin selvsikkerhet og energi. Krangling, tårer og flørting har hun også rukket å by på.

I forkant av innspillingen mente hun imidlertid at hun ville være noe tilbaketrukket da hun flyttet inn sammen med resten av gjengen. Den planen gikk nok i vasken.

- Jeg er som regel supersosial. Jeg har merket litt med årene at jeg i starten kan være litt tilbakeholden, og jeg bruker tid på å finne min plass i gruppen. Jeg kan også være veldig barnslig, selv om jeg er over 30 år. Til syvende og sist er jeg veldig ansvarsbevisst og er opptatt av at alle rundt meg skal ha det bra, forklarer hun.

At hun likevel har en sterk personlighet, er hun selv fullstendig klar over.

- Jeg kan være litt dominerende. Det er «my way, or no way». Jeg må ha en mann som takler en sterk kvinne. Jeg er ikke noe for hvem som helst, og jeg vil ikke ha en tøffelhelt, sier hun.

TV-VILLA: Den ferske programlederen, Tone Damli, viser fram villaen hvor håpefulle «Love Island»-deltakere skal bo. Video: Marie Røssland Vis mer

Vært forlovet to ganger

Den ferske realitystjernen er født og oppvokst på Hauketo i Oslo, og jobber som selvstendig næringsdrivende. Hun er halv norsk og halvt polsk, men utenom dette er hun relativt mystisk når det gjelder å dele informasjon om privatlivet sitt.

Sitt tidligere kjærlighetsliv har hun imidlertid ingen problemer med å snakke om. Som en av «Love Island»s eldste deltakere, er hun nemlig godt erfaren.

Bare tre måneder før hun satte seg på flyet til Gran Canaria for å delta i «Love Island», avsluttet hun et forhold. Årsaken var at hun ikke ennå hadde blitt fridd til, ifølge henne selv.

Saken fortsetter nedenfor.

DISSE ER MED PÅ «LOVE ISLAND»: Første sesong av «Love Island Norge» begynner 26. august. Her er elleve av deltakerne. Alt fra gründere, leger og bloggere skal delta i jakten på den store kjærligheten. Video: Marie Røssland Vis mer

Hun hevder for øvrig å ha datet «et par hundre menn», der fem av dem har vært seriøse forhold.

- Jeg har vært forlovet to ganger. Det skar seg fordi man har en drøm, og noen ganger må man gå inn i seg selv og finne ut om dette er en person man virkelig er lykkelig med, og vil dele livet sitt med. Så da har jeg fått litt kalde føtter, forklarer hun, og legger til:

- Jeg er alltid den som dumper. Jeg tror jeg aldri har blitt dumpet.

LES OGSÅ: Svarer på «Ex on the Beach»-bråk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer