Caroline Flack:

«Love Island»-programleder (40) funnet død

Skal ha blitt funnet i sin egen leilighet i London.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske programlederen Caroline Flack, kjent fra blant annet «Love Island UK», er død, bare 40 år gammel. Hun ble funnet i sin egen leilighet i London fredag.

- Vi kan bekrefte at vår Caroline gikk bort i dag, 15. februar, sier familien i en uttalelse til The Sun.

Videre ber de om at familiens privatliv respekteres i tiden fremover.

En advokat for Flack-familien bekrefter at stjernen tok sitt eget liv, og at hun ble funnet død i sin egen leilighet i London, skriver Sky News.

Det siste livstegnet fra 40-åringen var et innlegg hun delte med sine 2,3 millioner følgere på Instagram fredag. På bildene ser man Flack sammen med en hund, og til bildet delte hun en emoji av et rødt hjerte.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Arrestert for vold

Tv-personligheten ble i midten av desember arrestert og siktet for vold etter en hendelse i sitt eget hjem.

Det bekreftet politiet overfor CNN dagen etter at hendelsen fant sted.

Tv-stjernen trakk seg tilbake som programleder for «Love Island» etter voldsanklagene mot henne ble kjent.

Den påståtte voldshendelsen vekket stor oppmerksomhet i Storbritannia, og ifølge The Independent hevdes det at voldshendelsen skjedde som følge av at Flack fant tekstmeldinger fra en annen kvinne på kjæresten Louis Burtons (27) telefon mens han sov - noe som gjorde at hun mistenkte at han var utro mot henne.

PROGRAMLEDER: Flack er best kjent som programleder for «Love Island UK». Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDER: Flack er best kjent som programleder for «Love Island UK». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge siktelsen skal hun ha slått ham i holdet med en lampe mens han sov. Lille julaften møtte hun i retten, der hun erklærte hun seg ikke skyldig i tiltalen. I påvente av rettssaken i mars, ble Flack løslatt mot kausjon med et forbud mot å snakke med kjæresten Lewis Burton.

17. desember uttalte hun seg for første gang om siktelsen gjennom historiefunksjonen på Instagram.

- Det har vært et høyt antall mediesaker og anklager rundt mitt privatliv. Selv om det ikke har vært slik det har blitt gjengitt, samarbeider jeg med myndighetene, og jeg kan ikke kommentere ytterligere rundt dette før rettsprosessen er over, skrev hun, før hun fulgte opp med nok et innlegg, som hun så slettet, der hun sa hun at hun aldri har opplevd så mye godhet og kjærlighet som i etterkant av voldssiktelsen.

Hun skrev også at hun elsker Burton.

Programledersuksess

Flacks tv-karriere begynte innen skuespill, da hun fikk en rolle i den britiske humorserien «Bo' Selecta!» - før hun sikret seg programlederjobben i «Big Brothers Big Mouth». Hun har også ledet «I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here NOW», i tillegg til «Love Island UK».

I 2014 vant hun den britiske versjonen av «Skal vi danse», «Stictly Come Dancing», med Pasha Kovalev.

Da hun trakk seg fra programlederrolen i «Love Island» som følge av voldstiltalen tidligere i år, tok Laura Whitmore (34) over.

Minnes i sosiale medier

Etter at dødsfallet ble kjent, har flere kjendiser tatt til sosiale medier.

«Ord er er mektigere enn du tror... Aldri glem å fortelle dine kjære at du elsker dem. For en spesiell person Caroline Flack var. Hun lyste opp alle rom fordi hun skinte så sterkt. Å si at jeg er lei meg over tapet av henne er ikke nok. Det var en ære å ha kjent deg og kalle deg min venn. Jeg kan ikke engang tro at jeg skriver dette», skriver Kelly Osbourne på Instagram.

«Hun var en morsom, snill, vakker person, elsket alltid å se henne. Så urettferdig at dette har skjedd. La oss be for at vi lærer av dette, og husker å være litt snillere med mennesker når de er nede», skriver komiker Jack Whitehall på Twitter.

«Caroline var en morsom, lys og gnistrende person, og hele verdenen hennes raste nylig - både profesjonelt og personlig. Hun sa til meg at det har vært den vanskeligste tida i livet hennes, og sleit åpenbart med å tape alt hun hadde kjært. Dette er så triste, forferdelige nyheter», skriver Piers Morgan - som jobbet med Flack i kanalen ITV - på Twitter.

LES OGSÅ: - Jeg ble dopet ned

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer