Coco Lodge:

«Love Island»-deltakeren: - Jeg var dødssyk!

Influenseren åpner opp i nytt intervju.

AVSLØRER: Coco Lodge åpner opp om en krevende tid i ungdommen. Foto: Skjermdump/Instagram
AVSLØRER: Coco Lodge åpner opp om en krevende tid i ungdommen. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer
Publisert

iSe og Hørs Reality Awards er straks rett rundt hjørnet, og selv om sommeren for mange består av bading, grilling og sosialt lag, er det likevel mange som benket seg foran skjermen for å se på den britiske utgaven av «Love Island».

Nå snakker en av årets deltakere, Coco Lodge (27), ut om sykdommen som nesten holdt på å ta livet av henne.

BEKREFTER: Vi har tatt en prat med tidligere «Love Island»-deltaker Mie Cappelen om det ferske forholdet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

Selv om man stadig får innblikk i det som tilsynelatende viser at hun lever det gode og glade liv, har det tidvis vært en svært skyggefull bakside av fasaden.

Til Daily Mail forteller Lodge at hun allerede som 17-åring utviklet en alvorlig spiseforstyrrelse som nesten holdt på å ta livet at henne.

Den tidligere deltakeren var nådeløs i sine metoder for å forsøke å bli kvitt det hun beskriver som «posen nederst på magen», og til slutt spant det ut av kontroll.

Hun forteller at foreldrene truet med å sende henne til et behandlingssenter for å få orden på problemene, ettersom kroppen hennes var i ferd med å kollapse fullstendig.

Levde på livsfarlig diett

Til Daily Mail uttalte deltakeren at hun hadde mistet såpass mye av vekten sin at menstruasjonen uteble. I tillegg hadde hun utviklet lanugohår på armene, som er kroppens måte å holde en varm på.

Lodges diett var svært streng, og hun gjorde alt hun kunne for å oppnå det hun så på som «drømmekroppen».

Hun legger til at hun på daværende tidspunkt ble lamslått da hun til slutt ble innlagt på sykehus, men ikke henvist til videre behandling.

- Vekten min burde ikke vært ansett som OK, uttalte hun til Daily Mail.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Den høyt elskede TV-personligheten forteller at hun kunne tilbringe opptil tre timer om dagen på treningstudio, og ta utallige bilder av seg selv.

Etter hvert fikk hun seg en personlig trener, og begynte prosessen med å bygge muskler på en sunn måte før hun kom videre inn i vekttrening og ernæring.

- Jeg kom meg opp på en sunn vekt, og fikk etter hvert menstruasjonen tilbake, men jeg var fortsatt litt besatt av treningsstudioet.

REALITY AWARDS: Hva er det egentlig? La kjendisene forklare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

På bedringens vei

Lodge har tatt en solid helomvending, noe hun begrunner med at hun studerte til å bli personlig trener, og trent på en mer hensiktsmessig og bærekraftig måte.

- Nå som jeg har blitt eldre, har jeg akseptert at jeg og kroppen min aldri kommer til å se ut som en supermodell. Jeg må bare akseptere hvem jeg er. Jeg er fornøyd med det nå, men det var jeg ikke da jeg var yngre.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media

LES OGSÅ: Ganske intenst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer