TREKKER SEG: Deltaker Kristoffer Neset har trukket seg fra realityserien like før innspillingen starter. Foto: TV 2
TREKKER SEG: Deltaker Kristoffer Neset har trukket seg fra realityserien like før innspillingen starter. Foto: TV 2 Vis mer

«Love Island»-deltaker trekker seg

Av personlige årsaker.

Publisert

Fredag ettermiddag skriver TV 2 at en av årets «Love Island»-deltakere, Kristoffer Neset (25), trekker seg fra realityserien like før innspillingen starter.

TV 2 skriver at Neset vil bli erstattet med Ådne Funderud, som altså sjekker inn i villaen i stedet for Neset.

Neset ble presentert som en av de ti deltakerne i slutten av desember, men oppgir nå til kanalen at han trekker seg av personlige årsaker, uten å ville kommentere dette ytterligere.

SINGEL: Rød Løpers supersingle reporter Thea Hope drar på «Love Island»-audition i håp om å få bli med på datingprogrammet. Video: Rød Løper Vis mer

Fra Arendal

Neset kommer fra Arendal, hvor han arbeider som tømrer. Han oppga «nye utfordringer» som en av grunnene til at han tok sjansen på å melde seg på «Love Island».

I programmets pressemelding beskrev han seg selv som en kreativ og sprudlende person, som liker å finne på mye gøy. Han har to forhold bak seg, hvor det ene varte i fem år, men har nå vært singel et års tid.

Ifølge TV 2 har sørlendingen nå vært utenfor Buenos Aires i Argentina, hvor innspillingen skal foregå, i omtrent ei uke, men fredag er han på vei hjem til Norge.

SNEAK PEAK: Se de første bildene av Morten Hegseth som programleder for «Love island på TV 2. Vis mer

Overtar plassen

Det er altså Ådne Funderud (23) fra Mysen som overtar Nesets plass i tv-programmet. Han skulle egentlig komme inn som ny deltaker underveis i innspillingen, men slik ble det altså ikke.

- At Kristoffer forlater Love Island før innspillingen starter, får ingen konsekvenser for selve programmet. En av nykommerne som allerede var på plass i Argentina vil gå inn som deltaker fra starten av innspillingen, sier pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2.

Selv sier Funderud følgende om at han nå overtar Nesets plass:

- Da jeg fikk den beskjeden, så må jeg innrømme at det var litt sjokkerende, men samtidig utrolig artig. Jeg er klar for det, så det gjør meg ingenting å komme inn nå med en gang.

LES OGSÅ: Venner og familie minnes Ari

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer