«Love is Blind»-paret: - Ønsker oss barn

Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton fant hverandre på tv. Nå vil de ta ekteskapet videre.

BABYPLANER: Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton forteller at de er klare for å stifte familie. Foto: NTB Scanpix
BABYPLANER: Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton forteller at de er klare for å stifte familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år tok Netflix-serien «Love is Blind» verden med storm og lå lenge på toppen over de mest sette seriene. Utgangspunktet for serien var nettopp det tittelen tilsier, nemlig å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd.

I ettertid har det vist seg å fungere for noen av deltakerne, og for Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton, skulle det vise seg å være perfekt match.

Helt fra første episode var paret tydelige på at de var svært tiltrukket av hverandre, og seerne ble vitne til en nærmest rekordrask forlovelse, og ikke minst et bryllup.

DÅRLIG DATE: Tidligere «Ex on the beach»-deltaker Helene Hima er på date med Andreas Thorsen på «Første date». Det går ikke helt som det skal. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Forhåpentligvis snart

Halvannet år etter innspillingen later mye til at Lauren og Cameron er lykkeligere enn noen gang, og da de nylig hadde spørsmålsrunde på YouTube, lettet de blant annet på sløret om hvordan de ser for seg at fremtiden sammen blir.

- Når vi skal ha barn er nok det spørsmålet vi får oftest. Ikke bare fra moren min, ikke bare fra pressen, men fra dere. Alle vil vite når jeg blir gravid, sier Lauren i videoen.

Til fansens store skuffelse forteller tv-profilen videre at hun ikke er gravid nå, men at paret gjerne vil ha barn - og det ganske snart.

- Det skjer ikke i morgen, men forhåpentligvis snart, fortsetter hun, og legger til at det trolig blir i løpet av et års tid.

Ekteparet kan nemlig fortelle at de har rimelig hektiske timeplaner, og at det fremdeles er noen tilbud på bordet som de ønsker å dykke dypere inn i før de stifter familie.

Hva de aktuelle tilbudene er, holder de imidlertid for seg selv, men frister fansen med at «store ting er under arbeid».

I Netflix-serien «Love is Blind» blir vi vitne til at deltakerne forelsker seg i hverandre - uten å noen gang ha sett hverandre. Vis mer

Allerede 36 minutter inn i første episode av «Love is Blind» sa paret «jeg elsker deg» til hverandre, og etter fem dager fridde Hamilton til sin utkårede - uten å ha sett henne.

Utfordringer

Paret er imidlertid ikke de eneste som gikk hele veien og fant lykken i Netflix-serien. Det samme gjorde nemlig Matt Barnett og Amber Pike.

Underveis i serien dukket det opp flere ting som fikk seerne til å undre om de to ville holde sammen - blant annet deres ulike økonomiske situasjon. Men kjærligheten trumfet alt, og duoen ga hverandre sine ja.

I gjenforeningsepisoden kom det frem at duoens ulikheter også har bydd på problemer det siste halvannet året som mann og kone, men dette er noe de har klart å jobbe seg gjennom. Pike sa blant annet at hun har vurdert å ringe en skilsmisseadvokat flere ganger, men de er fremdeles «lykkelig» gift.

På Instagram deler både Pike og Barnett til stadighet søte bilder og videoer av hverandre, og de ser ut til å trives godt som mann og kone.

SEXY SERIE: Etter suksess med realityprogrammene «The Circle» og «Love is Blind», kommer Netflix med enda et nytt kjærlighetskonsept; «Too hot to handle». Og dette virker helt sykt! Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Stor tabbe i gigantserien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer