«Love is Blind»-paret: - Ønsker oss barn

Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton fant hverandre på tv. Nå vil de ta ekteskapet videre.

BABYPLANER: Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton forteller at de er klare for å stifte familie. Foto: NTB Scanpix
BABYPLANER: Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton forteller at de er klare for å stifte familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år tok Netflix-serien «Love is Blind» verden med storm og lå lenge på toppen over de mest sette seriene. Utgangspunktet for serien var nettopp det tittelen tilsier, nemlig å finne kjærligheten uten å se hverandre på forhånd.

I ettertid har det vist seg å fungere for noen av deltakerne, og for Lauren Speed-Hamilton og Cameron Hamilton, skulle det vise seg å være perfekt match.

Helt fra første episode var paret tydelige på at de var svært tiltrukket av hverandre, og seerne ble vitne til en nærmest rekordrask forlovelse, og ikke minst et bryllup.

- Forhåpentligvis snart

Halvannet år etter innspillingen later mye til at Lauren og Cameron er lykkeligere enn noen gang, og da de nylig hadde spørsmålsrunde på YouTube, lettet de blant annet på sløret om hvordan de ser for seg at fremtiden sammen blir.

- Når vi skal ha barn er nok det spørsmålet vi får oftest. Ikke bare fra moren min, ikke bare fra pressen, men fra dere. Alle vil vite når jeg blir gravid, sier Lauren i videoen.

Til fansens store skuffelse forteller tv-profilen videre at hun ikke er gravid nå, men at paret gjerne vil ha barn - og det ganske snart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer