Martine McCutcheon:

«Love Actually»-stjernen viste frem sin nye kropp

Etter årevis med sykdom og depresjon, er 41-åringen endelig fornøyd med seg selv.

FORNØYD: I dag føler Martine McCutcheon seg endelig fornøyd med kroppen etter årevis med dårlig selvtillit. Bilde venstre ble tatt i 2011, mens bildet til høyre delte hun selv på Facebook i mai. Foto: NTB scanpix, Martine McCutcheon/Facebook
FORNØYD: I dag føler Martine McCutcheon seg endelig fornøyd med kroppen etter årevis med dårlig selvtillit. Bilde venstre ble tatt i 2011, mens bildet til høyre delte hun selv på Facebook i mai. Foto: NTB scanpix, Martine McCutcheon/Facebook Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Nordmenn flest husker nok Martine McCutcheon (41) best fra juleklassikeren «Love Actually», der hun spiller Hugh Grants flotte sekretær som han til slutt faller pladask for.

Siden filmen kom ut i 2003, har livet ikke vært så lett for skuespilleren, som har åpent har fortalt om sine problemer med konkurs, depresjon og utmattelsessykdommen ME. Dette førte også til en fysisk påkjenning for briten, som la på seg flere kilo som følge av sykdommen.

Føler seg sexy

Nå gjør hun derimot comeback som plateartist - og det med «ny kropp». 41-åringen har nemlig slanket bort nærmere syv kilo, og er storfornøyd med sin nye figur. Hun har blant annet delt flere bilder med fansen på sosiale medier - blant annet et iført badedrakt.

- Jeg føler meg selvsikker og sexy når jeg er størrelse 38, som jeg er nå, sier hun til avisen The Sun.

McCutcheon er 170 centimeter høy. Hun avslører ikke nøyaktig hvor mye hun nå veier, men fastslår at hun følger seg bra med formene.

- Jeg har bryster og hofter og elsker det! Da føler jeg meg på mitt mest tiltrekkende.

Musikken trøster

Selv om hun har fulgt et slankeprogram, som hun reklamerer for på sosiale medier, understreker 41-åringen at hun ikke er fanatisk opptatt av vekt.

- Det er så mye mer med kvinner enn noen kilo her og der.

Quick cuppa in the sun ☕️ hope you all have had a lovely day!! X

Et innlegg delt av Martine McCutcheon (@martinemccutcheon)

Nå er hun aktuell med et nytt album.

Martine, som først slo igjennom med jentegruppa Milan som 15-åring, forteller at musikk hele tiden har vært en trøst i hennes mørkeste stunder.

SLANKET SEG: I februar var Martine noen kilo tyngre enn hun er i dag. Foto: NTB Scanpix
SLANKET SEG: I februar var Martine noen kilo tyngre enn hun er i dag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det trøster meg alltid. Når du er på bunnen og du bare kan gå oppover, føles det naturlig å lage musikk og skrive tekster, sier hun til avisen.

Kamp mot sykdom

McCutcheon har vært åpen om sin syv år lange kamp mot utmattelse og depresjon, som også kostet henne mye av karrieren.

Nå håper hun at tiden fremover blir bedre både privat og karrieremessig.

- Det var en vanskelig tid i livet og du finner virkelig ut hvem som er vennene dine og ikke. Vi har fått en utrolig støtte fra mennesker som virkelig stilte opp, og nå har jeg forstått hva som virkelig er viktig, sa hun i 2015.

INTERNASJONAL BERØMMELSE: I 2003 spilte Martine den søte sekretæren Natalie i «Love Actually». Her med filmkollegaen Hugh Grant.
INTERNASJONAL BERØMMELSE: I 2003 spilte Martine den søte sekretæren Natalie i «Love Actually». Her med filmkollegaen Hugh Grant. Vis mer

Kort tid etter ble hun og ektemannen Jay McManus foreldre til en liten gutt, noe som satte alt i perspektiv.

- Vi har alltid sagt at hvis vi er så heldige å bli velsignet med et barn, så er det flott, men vi var klare over at det ikke var en selvfølge, sa hun til Hello i fjor sommer.

LES OGSÅ: Nå kommer «Love Actually»-oppfølgeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer