«Love Actually»-stjernen konkurs

- Jeg ser på Ralph Lauren-sengetøy som en nødvendighet, innrømmer filmstjernen Martine McCutcheon.

VERDENSSTJERNE: Martine ble superstjerne over natten da hun spilte søte Natalie med Hugh Grant i den romantiske komedien "Love Actually".
VERDENSSTJERNE: Martine ble superstjerne over natten da hun spilte søte Natalie med Hugh Grant i den romantiske komedien "Love Actually". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Britiske Martine McCutcheon (36) tjente over to millioner kroner i året da hun var på sitt mest populære, og skal ha hatt en formue på 12 millioner i 2003.

Brunetten er mest kjent for sin rolle som Hugh Grants sekretær og kjæreste i ”Love Actually”, men har også spilt i TV-serien ”Eastenders” . Men etter suksessen fikk hun dyre luksusvaner hun ikke klarte å takle.

– Jeg ser på Ralph Lauren-sengetøy som en nødvendighet. Jeg elsker Valentino, Balenciaga og Chanel. Jeg er typisk nyrik, innrømmet hun til Daily Mail.

– Jeg har brukt mye penger, spart litt og hatt utrolig mye moro!

Nå er moroa over, og Martine har erklært seg selv konkurs.

De siste kronene skal hun ha brukt på et overdådig bryllup i Italia – for bare fem måneder siden giftet hun seg nemlig med musikeren Jack McManus (29).  


LES OGSÅ: Lindsay Lohan er i ferd med å bli slått konkurs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer