«Love Actually»-stjernen ble mamma for første gang

- Babyen har hjerteformet ansikt og har leppene til den romerske guden Cupid, sier Martine McCutcheon.

FIKK EN SØNN: Martine McCutcheon trodde ikke hun kunne bli gravid. Nå stråler hun av morglede.
 Foto: Ken McKay/REX/All Over Press
FIKK EN SØNN: Martine McCutcheon trodde ikke hun kunne bli gravid. Nå stråler hun av morglede. Foto: Ken McKay/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august i fjor kom den hyggelige nyheten om at den britiske skuespilleren Martine McCutcheon (38) ventet barn med ektemannen Jay McManus (30).

Onsdag ble de foreldre for første gang.

- Det er en glede å kunne fortelle at gutten vår Rafferty Jack McManus kom til verden onsdag 4. februar.

- Mor og barn er begge vakre og har det fint, og jeg er den stolteste faren i verden akkurat nå, forteller den nybakte pappaen til Hello! magazine.

Selv postet Martine, kjent fra juleklassikeren «Love Actually», denne meldingen til fansen på Twitter:

- Takk for alle de fine meldingene jeg har fått. Baby Rafferty er nydelig. Han har masse mørkt hår, hjerteformet ansikt og har leppene til den romerske guden Cupid. Jeg er fullstendig forelsket.

Slet med utmattelse og depresjon

38-åringen, som fødte ti dager før termin, avslørte nylig at graviditeten hadde gitt henne og mannen en ny glede i livet som de ikke en gang visste at eksisterte.

Etter flere år med helseproblemer trodde hun nemlig at hun aldri ville klare å starte en familie.

- Vi har alltid sagt at hvis vi er så heldige å bli velsignet med et barn, så er det flott, men vi var klare over at det ikke var en selvfølge, sa hun til Hello i fjor sommer.

McCutcheon, som fikk gjennombruddet i TV-serien «EastEnders», åpenet seg samtidig om sin syv år lange kamp mot utmattelse og depresjon - som kostet henne mye av karrieren.

- Det var en vanskelig tid i livet og du finner virkelig ut hvem som er vennene dine. Vi har fått god støtte, og nå har jeg forstått hva som virkelig er viktig. Det å vente en liten gutt har gitt oss klarhet, fortalte hun.

JULEKLASSIKER: For nordmenn er Martine McCutcheon best kjent som Hugh Grants søte sekretær i den romantiske komedien «Love Actually» fra 2004. Foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/All Over Press
JULEKLASSIKER: For nordmenn er Martine McCutcheon best kjent som Hugh Grants søte sekretær i den romantiske komedien «Love Actually» fra 2004. Foto: ©Universal/Courtesy Everett Collection/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Slik gikk det med alle «Love Actually»-stjernene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer