Louise Angelica Riise er verpesyk

Den profilerte bloggeren forteller om familieplaner og boligjakt med ektemannen John Arne Riise.

KAN IKKE VENTE MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise giftet seg med fotballstjernen John Arne Riise for under ett år siden, men avslører på bloggen sin at hun er «verpesyk». Her er paret avbildet like etter vielsen sin i Nordberg kirke i Oslo, i mai 2014. Foto: NTB scanpix
KAN IKKE VENTE MED Å FÅ BARN: Louise Angelica Riise giftet seg med fotballstjernen John Arne Riise for under ett år siden, men avslører på bloggen sin at hun er «verpesyk». Her er paret avbildet like etter vielsen sin i Nordberg kirke i Oslo, i mai 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I slutten av mai i fjor ble fotballstjernen John Arne Riise (34) og kjæresten Louise Angelica (25) smidd i hymens lenker.

For tiden er ekteparet bosatt på Kypros, der John Arne spiller for den kypriotiske klubben APOEL.

På bloggen sin, Louiseangelicariise.com, forteller den profilerte bloggeren og stylisten hvordan hun og ektemannen har tilbragt påsken på Kypros. I blogginnlegget avslører Louise Angelica også at hun kjenner på lysten til å bli mor.

- Hei, alle sammen. Jeg heter Louise og jeg er verpesyk! erklærer hun i innlegget, der hun også skriver at hun har lett etter leiligheter på Finn.no den siste uken.

- Vi er på utkikk etter et lite krypinn i Oslo til sommeren, men som vi også kan benytte oss av de gangene vi (les: jeg) er hjemme på besøk. Det er jo ingen hemmelighet at vi etterhvert ønsker å utvide familien litt, og da er det greit å ha en liten leilighet, røper hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

KLAR FOR BARN: Bloggeren og stylisten planlegger fremtiden. Det forteller hun på bloggen louiseangelicarise.com. Her er den flotte 25-åringen på Moods of Norway-vårfest i Oslo i slutten av februar. Foto: Andreas Fadum
KLAR FOR BARN: Bloggeren og stylisten planlegger fremtiden. Det forteller hun på bloggen louiseangelicarise.com. Her er den flotte 25-åringen på Moods of Norway-vårfest i Oslo i slutten av februar. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Nære bånd til Oslo

Dette er ikke første gang ønsket om familieforøkelse har vært et tema for ekteparet, som feirer sin aller første bryllupsdag om få uker.

- Det ligger i kortene, vi har lyst på barn, sa Louise Angelica da hun og John Arne gjestet festpremieren til bilfilmen «Børning» i Oslo i august.

- Vi tar det steg for steg. Vi øver litt, og det som skjer, det skjer, tilføyde den spreke fotballspilleren lurt dengang.

John Arne Riise, som har tre barn fra tidligere forhold, fortalte til VG Sporten før jul at kona innimellom føler litt på «gressenke»-tilværelsen.

- Hun blir litt ensom når jeg er ute og reiser. Jeg er vant med det livet: Å være hjemme alene, ikke gjøre noen ting, sa 34-åringen til VG Sporten.

Saken fortsetter under bildet.

TRAVEL PÅ BANEN: APOEL FCs John Arne Riise i duell med Paris Saint-Germain-spilleren Marco Verratti, under en UEFA Champions League-kamp i den kypriotiske hovedstaden  Nicosia i oktober 2014.  Foto: Afp
TRAVEL PÅ BANEN: APOEL FCs John Arne Riise i duell med Paris Saint-Germain-spilleren Marco Verratti, under en UEFA Champions League-kamp i den kypriotiske hovedstaden Nicosia i oktober 2014. Foto: Afp Vis mer

Å få seg et krypinn i hovedstaden i «gamlelandet», er nok ønskelig for Oslo-jenta Louise Angelica uavhengig av en eventuell familieforøkelse.

Da Se og Hør møtte 25-åringen på Moods of Norway-fest i Oslo tidligere i vår, fortalte hun at hun jevnlig tar turen nordover fra Kypros.

- Jeg prøver å være i Norge cirka en gang i måneden. Vi trives godt i varmere strøk, og har det veldig bra. Jeg lever etter Johns liv, men nå som bloggen har blitt større, blir det spennende å se hvordan det utvikler seg, sa Louise Angelica Riise til Se og Hør dengang.

LES OGSÅ: Ny babyjubel i Monaco