Lotto-Reidar:

Lotto-Reidar vant førstepremien

- Nå blir det baby.

VUNNET: Programleder Reidar Buskenes har vunnet kjærligheten, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Privat
VUNNET: Programleder Reidar Buskenes har vunnet kjærligheten, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

De siste årene har hverdagen for TV-profil og programleder Reidar Buskenes (43) blitt nærmest snudd på hodet. Etter en periode som singel, fant han for halvannet år siden kjærligheten med Svanhild Salberg (41).

Og med den nye kjæresten fulgte også en ekstra lykkebonus ettersom Svanhild har tre barn fra et tidligere forhold.

- Livet mitt er mildt sagt blitt noe helt nytt, sier Reidar storfornøyd.

- Umulig å ikke bli sjarmert

I tillegg til å være programleder for Lotto og Vikinglotto på NRK, jobber Reidar Buskenes også mye som radiovert på P4, og har den siste tiden vært fast morgenstemme i «God morgen med Hilde og Hugin». Han er også DJ, og spiller på diverse klubber og eventer.

- Jeg elsker jobben, og jeg elsker kontakten med seere og lyttere. Det er ikke sjelden jeg blir stoppet på gaten og får morsomme spørsmål om jeg kan hjelpe til med tipping, tall og premier. Det er en artig del av TV-jobben, sier den populære programlederen til Se og Hør.

SKILLES: Brudd for Laila Bertheussen og Tor Mikkel Wara. Reporter: Klaus Fjellro. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Men om han er fornøyd med jobben, så er ikke livet noe dårligere utenfor TV-ruta. Sommeren 2021 møtte han nemlig Svanhild gjennom datingappen Tinder.

- Jeg hadde P4- sending da vi «matchet»! Rett etterpå tikket det inn en melding hvor det sto: «Sveiper du i reklamepausene, Buskenes?». Hun hørte tydeligvis på rett kanal, sier Reidar og ler.

Det var Fotball-EM den sommeren. Reidar Buskenes forteller at de bestemte seg for å se noen av kampene sammen, og at det etter hvert utviklet seg til å bli mer enn vennskap.

- Svanhild er helt rå! Hun er omtenksom, snill, tøff, sterk og har en forbløffende kapasitet.

NYFORELSKET: Reidar forteller at han er forelsket i sin nye kjære, og skryter særlig av øynene og smilet hennes. Foto: Privat
NYFORELSKET: Reidar forteller at han er forelsket i sin nye kjære, og skryter særlig av øynene og smilet hennes. Foto: Privat Vis mer

- Hun har de vakreste øynene jeg har sett, og når hun smiler er det umulig å ikke bli sjarmert i senk.

Svanhild kommer opprinnelig fra Skatval i Trøndelag, og jobber som systemansvarlig hos Verket interiør på Bærums Verk.

- Reidar kom inn i livet mitt som et friskt pust, og han har tatt alle utfordringer med familielivet på strak arm. Han er morsom, ærlig, raus og tålmodig - og det er fantastisk for meg å se hvor glad barna er blitt i Reidar etter bare halvannet år sammen, uttrykker Svanhild.

- Fylt et tomrom

Reidar selv har nesten ikke ord for hvor fint og meningsfylt han synes det er å være bonuspappa for Svanhilds tre barn Vilje (9), Noah (13) og Thias (15).

- Det har virkelig vært en berikelse og har fylt et tomrom i livet mitt. Jeg har også forstått at det faktisk eksisterer noe som heter tidsklemma, men vet du hva? Det stortrives jeg med, sier han og legger til:

- Lange og travle dager kler meg svært godt. Det å være en del av det som kalles en moderne familie er selvfølgelig også utfordrende, men jeg er veldig stolt over hvordan alle involverte løser små og store problemer.

- Det er ingen selvfølge at en moderne familie skal fungere godt. Det skyldes også et nært og varmt samarbeid med barnas fine pappa, sier Buskenes.

Et nytt liv

I tillegg til samboer og de tre bonusbarna, kan han i dag også avsløre at han og Svanhild til sommeren får en liten gutt sammen.

FLERE BARN: Iselin Guttormsen har aldri før vært så forelsket som hun er i sin tidligere dansepartner og nå kjæreste Catalin. Selv har hun to barn fra før av, og på spørsmål om barn med sin nye kjæreste, svarer hun dette. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Vi gleder oss masse. Jeg er utrolig takknemlig for at Svanhild hadde lyst på enda et barn i gjengen, med tanke på at hun har tre fra før. Det skal bli så gøy, sier han.

Videre forteller programlederen at hele familien elsker fotball, men at han og Svanhild «dessverre» heier på hvert sitt lag. Buskenes er lojal Liverpool-fan, mens Svanhild og barna heier på Arsenal.

- Her får jeg en tøff kamp om hvilket lag den lille etter hvert kommer til å velge. Jeg er forlengst i gang med å planlegge innkjøp av babyklær, sengetøy og diverse leker med Liverpool-logo på. Denne kampen må jeg vinne, humrer Reidar Buskenes.

SE OGSÅ: Røper sjeldne detaljer om familielivet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer