Lotto-Ingeborg ble mamma

Onsdag var det ingen som tok jackpoten i Viking Lotto, men på hjemmebane vant Lotto-programlederen sin egen megapremie! Samme dag kom sønnen William til verden.

I LYKKERUS: - Dette er helt fantastisk! Hele familien er i lykkerus. Elise er stolt storesøster og vi er bare overlykkelige for å ha fått et velskapt barn, sier Ingeborg Myhre. Foto: Norsk Tipping
I LYKKERUS: - Dette er helt fantastisk! Hele familien er i lykkerus. Elise er stolt storesøster og vi er bare overlykkelige for å ha fått et velskapt barn, sier Ingeborg Myhre. Foto: Norsk Tipping Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lotto-programleder Ingeborg Myhre (37) ble onsdag mamma til skjønne William. Den lille babyen ble født på Ullevål sykehus og var 53 cm lang og veide 4,2 kg! Hun og samboer Ryan Ludlow (32) er stolte foreldre.

- Dette er helt fantastisk! Hele familien er i lykkerus. Elise er stolt storesøster og vi er bare overlykkelige for å ha fått et velskapt barn, sier den lykkelige mammaen til Se og Hør.   

Onsdag var det hele 11 millioner kroner i Viking Lotto-potten, men ingen klarte å stikke av med den store premien. På hjemmebane kunne Lotto-programlederen juble over den største premien av dem alle – et velskapt barn.

– William er 10.000 ganger bedre enn hvilken som helst Lotto-gevinst! Men jeg hadde ikke sagt nei til begge deler, sier blide Ingeborg og ler.

Oppkalt etter bestefar. Hun Har datteren Elise (6) fra et tidligere forhold, men William er parets første felles barn.

Verken Ingeborg eller samboeren visste hvilket kjønn barnet hadde før fødselen.

- I og med at jeg har ei jente fra før er det stas å få en gutt. Da har jeg en av hver og det synes jeg er kjempekoselig. Han er helt fantastisk skjønn!

Navnet William har det lille nurket fått etter sin bestefar, Ryans pappa.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ryan har alt jeg ønsker meg i en mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer