Lotto-Hilde angrepet av "pøbel"-hund

- Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv.

BITT: Hilde Wøhni Joakimsen ville forsvare hunden sin, og ble bitt i hoften. Her deler hun ut Gullruten-pris i Bergen i fjor sammen med Sissel Kyrkjebø. Foto: SCANPIX
BITT: Hilde Wøhni Joakimsen ville forsvare hunden sin, og ble bitt i hoften. Her deler hun ut Gullruten-pris i Bergen i fjor sammen med Sissel Kyrkjebø. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tv-kjendis og journalist Hilde Wøhnig Joakimsen reagerte insinktivt da en nabohund gikk til angrep på hennes lille Jack Russell-terrier Elvis hjemme på Bjerke i Oslo mandag, skriver VG.

35-åringen var ute og luftet Elvis og katten Suzi da hun plutselig så en ung løshund komme løpende mot dem. Hun ropte at katten måtte løpe og løftet lille Elvis opp.

- Elvis sprellet, jeg skrek og skjønte at jeg måtte få oss i sikkerhet hjemme. Mens jeg fomlet med nøklene, klarte løshunden å rive meg over ende, forteller hun til VG.

Da ble hun selv bitt.

- Hunden glefset i boblejakken så dunføyken sto. Først etterpå kjente jeg at jeg var bitt i hoften.

Elvis hadde kommet seg løs fra Lotto-vertinnens favngrep i fallet og løp nå rundt henne i sirkel med den løse Staffordshire bull terrieren etter seg. Hilde var nå så sint og redd at hun slo, sparket og hylte. Det hjalp - og til slutt ga løshunden seg.

- Staffordshire bull terriere er veldig fysiske De kan glefse og bite under lek, men har ikke vondt i sinne. Det er slik de er, forklarer ekspert på dyrs adferd, Maria Veggeland, til VG.

Hilde Wøhni Joakimsen sitter igjen med to sår i hoften og har måttet ta stivkrampesprøyte.

- Den andre hundeeierens ansvar fremgår klart av loven, sier administrerende direktør i Norsk kennel klubb, Espen Engh, til VG. Engh er klar på at eieren av en angrepet hund må kunne ta alle midler i bruk for å forsvare seg og hunden.

Den ett år gamle Staffordshire bull terriere ble passet av en nabo ettersom eieren er bortreist.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hilde drømmer om øyhopping i Thailand

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer