«Farmen kjendis»:

Lothepus og moren: Hvem kan mest om kjendiser?

Se hvordan det gikk da Lothepus og moren tok samme kjendisquiz!

SØNN VS. MOR: Anne Karin Lothe, mor til Lothepus, ble utfordret i kjendisquiz. Hvem vet mest om kjendiser, mor eller sønn? Video: Sølve Hindhamar / Lars Eivind Bones. Vis mer Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): «Farmen kjendis»-vinneren Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) har preget mediene i stor grad de siste månedene. Deltakelsen i det populære realityprogrammet til TV 2 og i «Fjorden Cowboys» har virkelig sørget for at folk har fått øynene opp for ham.

Som «ny» rikskjendis testa vi kjendiskunnskapene til tv-profilen tidligere i år, men nå har vi også utfordret moren til «Lothepus», Anne Karin Lothe (69).

TESTET KJENDISKUNNSKAPENE: Vi testet kjendiskunnskapene til moren til Lothepus, Anne Karin Lothe. FOTO: Sølve Hindhamar
TESTET KJENDISKUNNSKAPENE: Vi testet kjendiskunnskapene til moren til Lothepus, Anne Karin Lothe. FOTO: Sølve Hindhamar Vis mer

Forvekslet Linni og Sophie Elise

- Rapping eller noe annet?, var svaret Anne Karin ga oss da vi viste henne bilde av Isak fra «Skam». En serie hun har hørt om, men sett lite på.

Det ble derimot mye TV-titting da sønnen dukket opp i «Farmen kjendis» med et lass av andre norske kjendiser. Selv om 69-åringen har sittet klistret til TV-en, er det enkelte kjendiser som har en tendens til å ligne på hverandre, syntes moren.

- Er det Linni?, spurte Anne Karin da hun fikk se et bilde av Sophie Elise Isachsen. Da vi fortalte henne at dette var toppblogger Sophie Elise, kunne hun fortelle at hun har fått med seg palmeoljedebatten som har preget bloggen til 22-åringen i stor grad.

- Det er vel hun som ble frastjålet smykker?

Anne Karin fortsetter å imponere med kjendiskunnskap da hun får se bilde av den amerikanske TV-personligheten Kim Kardashian.

- Det er jo hun som ble frastjålet alle disse smykkene sine vel?, konkluderte moren med til tross for at hun ikke kom på navnet til realitystjernen.

Selv synes Lothepus at Kim Kardashian lignet en hel del på Aylar, da han ble vist sammen bildet.

- Nei faen, det er jo ... Hun ligner litt på Aylar kanskje? Modell? Nei.

Selv ikke når Lothepus får flere hint, kommer han på navnet

- Hun er gift med en rapper? Og har vært rana i Frankrike? Nei...

Stålkontroll på Kygo

Selv om både Lothepus og moren slet med å komme på navnet til den verdensberømte Kardashian-søstera, hadde de stålkontroll da de fikk se bilde av den suksessfulle bergenseren Kyrre Gørvell-Dahl.

- Det er jo han der Kygoen, utbrøt hun da hun fikk se bilde av den suksessfulle artisten. Også Marcus og Martinus, kjente hun igjen.

Se hele kjendisquizen øverst i saken for å finne ut hvem som briljerte med sin kjendiskunnskap, og stakk av med seieren.

LES OGSÅ: Disse drømmer vi om å se i neste Farmen kjendis