IKKE VELKOMMEN: Ifølge Vinmonopolet utviste Leif Einar Lothe en noe upassende oppførsel på et arrangement for deres ansatte og leverandører tidligere i år. Han hadde med seg «Farmen kjendis»-makker Petter Pilgaard (t.v.). Her er de to avbildet med Lothepus' samboer Randi Sørum (ytterst t.v.) og Vendela Kirsebom. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
IKKE VELKOMMEN: Ifølge Vinmonopolet utviste Leif Einar Lothe en noe upassende oppførsel på et arrangement for deres ansatte og leverandører tidligere i år. Han hadde med seg «Farmen kjendis»-makker Petter Pilgaard (t.v.). Her er de to avbildet med Lothepus' samboer Randi Sørum (ytterst t.v.) og Vendela Kirsebom. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Lothepus:

Lothepus er bannlyst av Vinmonopolet

- Vi var i godt humør. Og jeg tok en trall, sier «Farmen kjendis»-vinneren.

Publisert

(Se og Hør): I tillegg til å ha blitt en folkefavoritt i den første sesongen av «Farmen kjendis« på TV 2, har Leif Einar Lothe (48) fra «Fjorden cowboys» gjort suksess med en rekke egne «Lothepus»-produkter.

Da han deltok på Vinmonopolets såkalte nyhetssmaking denne våren, for å promotere sin egen cider, gikk imidlertid ikke ting helt som det skulle.

Bergens Tidende skriver nemlig at Lothe nå er blitt bannlyst fra de framtidige arrangementene, der Vinmonopolets ansatte og leverandører får smake på sesongens nye produkter.

- Jeg kan bekrefte at Lothepus ikke er velkommen på våre arrangement. Det var en hendelse sist som ikke er forenlig med regelverket vårt, sier driftssjef på Vinmonopolet, Bjørn Wilhelmsen, til avisen.

- Var ikke fulle

Da Lothepus tok med seg «Farmen kjendis»-makker Petter Pilgaard (37) på arrangementet denne våren, gjorde førstnevnte en figur som ble lagt merke til, ifølge Wilhelmsen.

Og ikke på en udelt positiv måte.

- For å si det slik: Dette handler mest om at våre ansatte skal smake på produktene. Det betyr at de skal spytte ut, ikke drikke. Lothepus’ oppførsel ble lagt merke til, også av leverandører, sier driftssjefen til BT.

Selv forklarer Lothepus til avisen at han ikke spyttet ut smaksprøvene fordi det ikke er «normalt å spytte ut fin skjenk» i Odda, der han kommer fra. Imidlertid bedyrer tv-profilen at han ikke var full på arrangementet.

- Vi var i godt humør. Og jeg tok en trall. Alle skulle ta selfie, så det ble litt styr. Men vi var ikke fulle, sier 48-åringen.

- Alltid en fuktig helg med Lothe

At Leif Einar Lothe er glad i noe godt i glasset i ny og ne, har for øvrig vært tema tidligere.

Da han inviterte flere av de andre «Farmen kjendis»-deltakerne hjem til seg i sommer, for å overvære Morellfestivalen i Lofthus i Hardanger, ble det i hvert fall full fest.

Sammen med «Farmen kjendis»-kollegene Leif Einar «Lothepus» Lothe, Ingeborg Myhre og Tore Petterson, drar Vendela og Petter på skotring i Hardanger. Vis mer

Under besøket i Odda tok Lothepus med seg både kjæresteparet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, samt Tore Petterson og Ingeborg Myhre, på tradisjonsrik «bryllupskrasjing»:

- Vi var på «skotring», det var dødsgøy! Skotring er vanlig i Hardanger, da kler folk seg ut og krasjer bryllupfester. De rullet ut masse cider, vin og Baileys, og bruden og brudgommen var kjempehappy. Det blir alltid en fuktig helg med Lothe, fortalte Myhre til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: Thomas Seltzer er blitt pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer