«Farmen kjendis»:

Lothepus ble med Petter på botox-salong: - Eg skal ikkje ha noke «botinoks»

Den populære duoen skulle fikse seg før premièrefesten. «God kveld Norge» ble med. 

- ALDRI I VERDEN: Leif Einar «Lothepus» Lothe ble med Petter Pilgaard på botox-salong. Der ga «Farmen kjendis»-deltakeren streng beskjed om at han i hvert fall ikke skulle ha noe «botinoks», som han selv kaller det. Video: God Kveld Norge, TV 2 Vis mer

(Seoghør.no): Søndag går den storstilte finalen av «Farmen kjendis» på TV 2. De tre gjenværende deltakerne er Petter Pilgaard, Leif Einar «Lothepus» Lothe og Ida Gran-Jansen.

Spesielt Petter og Lothepus har fått et godt forhold inne på gården, noe «God Kveld Norge» i kveldens program viser konsekvensen av. Da gutta skulle gjøre seg klare til premièrefest, skulle de bare svinge innom en salong.

- Aldri i verden

Lothepus og samboeren Randi visste ikke helt hva de kom til, men Petter hadde planene klare fra starten av. Han skulle nemlig ta noen botoxsprøyter før festen. Champagneglasset hadde han selvfølgelig for hånden.

- Ka du skal for noke no, då? E da tannlega eller? spør Lothepus når gjengen ankommer salongen.

FIKSER SEG: Petter Pilgaard tok botoxsprøyter før premièrefesten til «Farmen kjendis». Kameraten Lothepus ble med, men var heller skeptisk. Foto: Skjermdump 
FIKSER SEG: Petter Pilgaard tok botoxsprøyter før premièrefesten til «Farmen kjendis». Kameraten Lothepus ble med, men var heller skeptisk. Foto: Skjermdump  Vis mer

Han innser fort at kameraten verken skal klippe håret eller bleke tennene. På tapet denne kvelden er det botox-injeksjoner som står i fokus. Det er ikke Lothepus helt med på.

- Er det sånn «botonoks» du skal ta no? Ja, du ser flott ut no, med blod og dritt og lort, sier Lothe til Pilgaard.

Da han får spørsmål om han også vil teste, er han klar i sine ord.

- Åh fy faen. Nei, dra til helvete. Eg tar ingenting, og eg setter meg ikkje i en stol om Petter sei eg skal sette meg i ein stol. Aldri i verden. Eg skal aldri ha noko «botinoks», konstaterer vestlendingen.

Resten av innslaget kan du se på «God kveld Norge» klokken 22:15 på TV 2 lørdag kveld.

SKEPTISK: Lothepus hadde ingen intensjoner om å ta botox, eller «botinoks», i næmreste fremtid. Foto: Skjermdump
SKEPTISK: Lothepus hadde ingen intensjoner om å ta botox, eller «botinoks», i næmreste fremtid. Foto: Skjermdump Vis mer

Svimte av

Petter Pilgaard har tidligere vært åpen om botoxbruken, og har ingen planer om å stoppe med det. Det har imidlertid ikke alltid gått helt etter planene.

- Jeg har jo helt noia når det kommer til sprøyter og nåler, der er jeg skikkelig kjerring. Så da jeg fikk botox-behandling, freaket jeg helt ut, sa han til Her og Nå i 2011 og fortsatte:

- Jeg husker jo også at Michael Andreassen fra P4 tok botox, og det var ikke noe pent syn. En salig blanding av disse tingene gjorde sitt til at det svartnet for meg, sa han den gang.

Manndomsprøve

Petter, som først ble kjent da han vant TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2009 er ikke redd for å ta en utfordring. Han nølte derfor heller ikke med å si ja, da Se og Hør utfordret ham til å debutere som isbader.

Isbadet skjedde utenfor Henie-Onstad kunstsenter i Bærum.

- Jeg har gjort mye rart, men dette var en skikkelig manndomsprøve. Det var så kaldt at alt i kroppen skrudde seg av, sier Petter med et smil til Seohør.no.

Realitydeltakeren avslører at de spesielle forholdene i vannet gjorde at det var minusgrader under vinterbadet.

Petter hevder han fortsatt ikke er ferdig med sitt prosjekt om å bli mer macho.

- Jeg må jo prøve meg litt på sprengning og sånn, slik at jeg kan ta over jobben til Lothepus, sier han om sin gode venn fra «Farmen Kjendis» og «Fjorden Cowboys».

LES OGSÅ: Avslører sannheten bak «Farmen»-jukset

MANNDOMSPRØVE: På oppfordring fra Se og Hør, gjorde «Farmen-kjendis»-deltaker Petter Pilgaard noe han aldri har gjort før. Etterpå kom han med en klar beskjed til kompis og meddeltaker «Lothepus». Video: Anders Ellingsen / Se og Hør Vis mer