<strong>PASSER PÅ BARNA:</strong> I et nytt intervju forteller Lothepus at det ikke skal mye imellom han og barna før det smeller. Foto: Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
PASSER PÅ BARNA: I et nytt intervju forteller Lothepus at det ikke skal mye imellom han og barna før det smeller. Foto: Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Leif Einar «Lothepus» Lothe:

Lothepus: - Jeg er en bedre far nå enn hva jeg var

Leif Einar «Lothepus» Lothe tar papparollen på alvor. Men han har ikke alltid gjort det.

Publisert

(Seoghør.no): Etter at Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) vant «Farmen Kjendis», har det gått i ett både på hjemmebane og på jobb.

Til VG denne uken forteller han at passer ekstra godt på barna når det stormer som mest rundt familien.

- For meg betyr det alt at ungene har det bra. Det skal ikke komme så mye imellom meg og dem før det smeller, sier han til avisen.

Opptatt av å snakke

TV-profilen har tre barn fra før, deriblant Stian (23), som har fått mange beundrere siden faren var med på «Farmen Kjendis».

<strong>LOTHES PUS:</strong> Leif Einar Lothe eier en hund og to katter. Sistnevnte kjæledyr har imidlertid ingenting med 47-åringens kallenavn å gjøre. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
LOTHES PUS: Leif Einar Lothe eier en hund og to katter. Sistnevnte kjæledyr har imidlertid ingenting med 47-åringens kallenavn å gjøre. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Likevel tror Lothepus at sønnen klarer å ta vare på seg selv. Datteren Ida på 13 år og sønnen Vetle på 10 år derimot, følger han godt med på.

Til VG sier han at Vetle synes det er stas med oppmerksomheten, men at han likevel er glad for at de bor på et lite sted i Norge som kjente familien før «dette rabalderet startet.»

Sønnen Stian (23) studerte på Middlebury College i delstaten Vermont, ikke så langt unna New York. I sommer dro Lothepus og kjæresten Randi til USA for å hente ham igjen.

På spørsmål fra VG om han selv synes han er en god far, virker det som Lothepus nøler litt.

- Jeg er en bedre far nå enn hva jeg var. Da Stian var liten, var jeg en helt annen.

Videre sier «Farmen Kjendis»-vinneren at det var ikke han som tok initiativ til kos og hygge med sønnen, og at han heller ikke tok seg tid til å prate med Stian.

<strong>SAMBOERE:</strong> Leif Einar «Lothepus» Lothe og Randi Sørum. Foto: Marit Hommedal/NTB Scanpix
SAMBOERE: Leif Einar «Lothepus» Lothe og Randi Sørum. Foto: Marit Hommedal/NTB Scanpix Vis mer

- I dag er jeg opptatt av å snakke med ungene og høre hva de har å si. Har de opplevd noe vanskelig, prater jeg med dem til de er helt utslitt. Man må det, sier han.

- Tatt fullstendig av

For samboeren hans, Randi, har den plutselige oppmerksomheten gjort at livet har vært snudd på hodet.

Til Dagbladet fortalte hun i februar at hun svevde på en rosa sky.

- Dette dreier seg riktignok om ham, men det som er litt koselig, og som jeg ikke sier til Leif Einar, er hvor mange hyggelige tilbakemeldinger jeg selv har fått.

Randi fortalte at hun daglig mottar et hav av meldinger på telefonen fra ukjente nordmenn. Noen vil skryte av Lothepus, andre av henne.

- Jeg skåner Leif Einar for det, ha-ha. Han har jo så mye annet å tenke på. Men jeg setter utrolig pris på å høre at jeg er ei bra dame!

Saken fortsetter nedenfor.

- WOW: Vendela Kirsebom hjelper Randi Sørum, samboeren til «Lothepus», med å finne kjole til «Gullruten.» Video: Lise Rafaelsen Vis mer

Hun dukket sporadisk opp på tv allerede i 2014, da tv-serien om Lothepus og makkeren Joar «Levemann», «Fjorden Cowboys», hadde premiere.

- Det var jo litt oppmerksomhet da også, men det kan ikke sammenliknes med hvordan det er nå. Det har tatt fullstendig av.

- Leif Einar er en kjempefin mann, det har jeg visst lenge. Jeg er like heldig nå som jeg alltid har vært.

På Lothepus' vegne kunne Sørum se fram til noen litt mer rolige dager fremover.

- Jeg tror han er rimelig klar for å slappe av litt, humrer hun.

LES OGSÅ: Derfor kalles Leif Einar for Lothepus

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer