Lot sønnen (7) kjøre på biltaket

Den svenske sangeren og skuespilleren Pernilla Wahlgren var ikke forberedt på reaksjonene, da hun la ut et bilde av sønnen Theo på bloggen sin.

UFORSIKTIG: Artist, skuespiller, programleder og blogger Pernilla Wahlgren mente at det å la sønnen få kjøre på biltaket var et morsomt påfunn en rolig julikveld. Bloggleserne hennes var ikke like entusiastiske. Foto: Stella Pictures
UFORSIKTIG: Artist, skuespiller, programleder og blogger Pernilla Wahlgren mente at det å la sønnen få kjøre på biltaket var et morsomt påfunn en rolig julikveld. Bloggleserne hennes var ikke like entusiastiske. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den svenske artisten og skuespilleren Pernilla Wahlgren (46), blant annet kjent fra Melodifestivalen, fikk leserne på bloggen sin til å se rødt i helgen.

Da delte hun nemlig bilder der sønnen Theo (7) får sitte på biltaket mens bilen kjører, noe som ifølge Expressen fikk flere blogglesere til å skrike opp om at aktiviteten kunne være trafikkfarlig - eller livsfarlig for sønnen hennes.

46-åringen var neppe forberedt på den krasse kritikken da hun valgte å fotodokumentere og dele den morsomme «takkjøringen» på bloggen sin.

Selv om Wahlgren i innlegget understreker at bilen bare rullet noen få meter på en privat og svært lite trafikkert vei, lot altså ikke de kraftige reaksjonene vente på seg.

Dermed så småbarnsmoren seg nødt til igjen å understreke hvor trygt det noe uvanlige sommerritualet var:

«Lille Theo satt nemlig med beina ned i takluken på bilen og holdt seg godt fast i kanten på luken», presiserer Wahlgren i et annet innlegg.

Det har ikke stanset kritikken.

«Håper sønnen din overlever barndommen opp til voksen alder. Det håper jeg virkelig for din sønns skyld. Barna skal jo ikke trenge i lide på grunn av foreldrenes dårlige dømmekraft, raser en bloggleser som kaller seg Helene».

Wahlgren har hittil ikke kommentert kritikken ytterligere.

LES OGSÅ: Skal være tre måneder på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer