Lot seg sjarmere av norsk jentegjeng

Sopranos-stjernen Little Steven ble så imponert at han signerte bandet på sitt egent plateselskap.

POPULÆRE: Bandet som har fått drahjelp av selveste Little Steven, stiller nå i Melodi Grand Prix. Foto: cocktailslippers.com
POPULÆRE: Bandet som har fått drahjelp av selveste Little Steven, stiller nå i Melodi Grand Prix. Foto: cocktailslippers.com Vis mer
SEHER.NO: Etter at Steven Van Zandt (61), bedre kjent som «Little Steven», var på turné i Norge i 2003 som gitarist i Springsteen-bandet «The E Street Band», fikk italiensk-amerikaneren øynene opp for den norske jentegruppa «The Cocktail Slippers».

- Jeg husker ikke hvor jeg kom over dem, men jeg følte med én gang at de hadde et enormt potensiale. De er moderne og har en sunn respekt for sin tradisjon og historie. Det er alltid en vinnende kombinasjon, sier 61-åringen til VG.

Little Steven ble faktisk så imponert av dem at han bestemte seg for å gi jentegjengen platekontrankt på sitt eget plateselskap. Dette har ført til at bandet har fått tilbud om spillejobber verden over.

- Jeg ble så imponert og spent at jeg bestemte meg for å produsere et album med dem, som er den første hele platen jeg har gjort på 15 år, sier han videre.

«The Cocktail Slippers» stiller opp i Melodi Grand Prix med låta «Keeps on dancing».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Svenskekongen skal ha visst om mafiakontakten