Lot kjæresten bli hjemme

Sexy Lene Alexandra koste seg på musikalpremiere alene.

KOM ALENE: Lene Alexandra Øien var stilig i den lille sorte da hun dukket opp på «My Fair Lady»-premieren i Oslo fredag for å se kamerat Dennis Storhøi i aksjon på scenen.  Foto: Stella Pictures
KOM ALENE: Lene Alexandra Øien var stilig i den lille sorte da hun dukket opp på «My Fair Lady»-premieren i Oslo fredag for å se kamerat Dennis Storhøi i aksjon på scenen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kjendisene strømmet til for å se Kåre Conradi (41) og teaterdiva Lise Fjeldstad (73) på premieren av «My Fair Lady» på Folketeatret i Oslo fredag kveld.

En av dem var Lene Alexandra Øien (31). Hun var blitt invitert av skuespiller Dennis Storhøi (51), som spiler rollen som Alfred Doolitte, Eliza Doolittes far.

- Jeg er her for å se på Dennis, han er en venn av meg, sier Lene til Seoghør.no.

Lene kom uten kjæresten, tobarnsfaren Børge Kraft-Petersen (41), som hun ble sammen med i fjor sommer.

- Han måtte være hjemme og passe barna, forteller Lene.

Paret traff hverandre i august 2011, da Børge hyret Lene Alexandra som sin personlige trener. Som resultat av den personlige oppfølgningen gikk 41-åringen ned hele 20 kilo.

Etter hvert oppstod det søt musikk mellom de to, og i juli i fjor stod de frem som par.

- Jeg har skapt min egen supermann, sa Lene til Her og Nå i fjor.

Paret har holdt sammen siden, men er i følge Folkeregistret ikke samboere ennå. Men hvem vet – kanskje blir Lene Alexandra Børges fair lady?

LES OGSÅ: - Ja, jeg er forlovet!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer