FIKK NY SVEIS: Trine Grung lot Facebook-vennene bestemme sin nyeste frisyre. Se den nede i saken.  Foto: Stella Pictures
FIKK NY SVEIS: Trine Grung lot Facebook-vennene bestemme sin nyeste frisyre. Se den nede i saken. Foto: Stella PicturesVis mer

Lot Facebook-følgerne bestemme sveisen

Trine Grung gjør som kjendismoren.

SEOGHØR.NO: Blogger og medieviter Trine Grung (43) har skapt mye oppmerksomhet rundt sin deltagelse i sosiale medier. Tidligere denne uka lot hun en avstemning på Facebook bestemme sin nye sveis. Da klippet hun seg som Kim Kardashians mor, Kris Jenner (58).

NY SVEIS: «Facebook vant, ble ny og kort!», skrev Trine på Instagram etter avstemningen. FOTO: Instagram
NY SVEIS: «Facebook vant, ble ny og kort!», skrev Trine på Instagram etter avstemningen. FOTO: Instagram Vis mer

- Min sønn så et bilde av henne på nettet og sa jeg lignet på henne. Sånn burde jeg være på håret. Jeg la det ut på Facebooksiden min og skrev akkurat det. Jeg lever jo av Facebook og det er kjekt å se at dette skapte masse engasjement . Over 570 likes og nesten 100 kommentarer, forteller Trine til Se og Hør.

Trine er for tiden aktuell med kurset «Facebook:kurset».

- Det er viktig å lære seg hvordan Facebook funker for bedrifter, og hva som engasjerer. Ikke at håret mitt er viktig, men måten kommunikasjonen foregår på. Jeg lever av bloggen og Facebook alene. Logger på og er på jobb. Jeg elsker det, sier 43-åringen.

LES OGSÅ: - Det gnager i meg