Lot Dorthe vente i fire timer

Superstjernen uteble fra fanmøte i Oslo. Se video!

<strong>VENTET:</strong> Dorthe Skappel satt klar for å intervjue Snoop Dogg i butikken «Stress», der superstjernen skulle møte presse og fans fra kl 13.30. Fire timer senere hadde han ennå ikke dukket opp. Foto: Anders Myhren / Seher.no
VENTET: Dorthe Skappel satt klar for å intervjue Snoop Dogg i butikken «Stress», der superstjernen skulle møte presse og fans fra kl 13.30. Fire timer senere hadde han ennå ikke dukket opp. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Dorthe Skappel vente på Snoop nederst i saken!


SEHER.NO: Flere hundre fans møtte opp på Karl Johans Gate i Oslo fredag ettermiddag for å få et møte med den amerikanske rap-stjernen Snoop Dogg.

Snoop, som er i Norge i forbindelse med fredagens konsert i Oslo spektrum, skulle nemlig ha signering og gjøre intervjuer i butikken «Stress» fra klokken 13.30.

Innleide sikkerhetsvakter var på plass for å holde styr på folkemassene, og inne i butikken satt «God Kveld Norges» Dorthe Skappel klar for sitt intervju med superstjernen.

Der ble programlederen sittende lenge...

Ved 13.30-tiden var Snoops sikkerhetsvakter på plass for å sikkerhetsklarere butikken, og en svart Mercedes kjørte deretter fra Karl Johans Gate til rap-stjernens hotell for å hente ham.

Ved 15-tiden hadde Snoop ennå ikke dukket opp, og flere fans og presse forlot stedet i skuffelse.

Klokka 16 informerte teamet bak stjerne-arrangementet i butikken at superstjernen befant seg i en turnébuss på vei fra København, ca 80 km fra Oslo.

En tydelig oppgitt Dorthe Skappel hadde da ventet i fire timer, og de fleste fans hadde forlatt stedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Derfor røyker jeg mariuhana
 
Se Dorthe Skappel vente på Snoop her:

[obj:media:10232]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer