SMAKTE GODT: Som det naturligste i verden puttet Lilly EM-sølvmedaljen til mamma Solveig Gulbrandsen i munnen, slik hun har sett på TV. Også sønnen Theodor elsker fotball og fulgte spent med på TV under EM-finalen. Foto: Privat
SMAKTE GODT: Som det naturligste i verden puttet Lilly EM-sølvmedaljen til mamma Solveig Gulbrandsen i munnen, slik hun har sett på TV. Også sønnen Theodor elsker fotball og fulgte spent med på TV under EM-finalen. Foto: PrivatVis mer

Lot barna smake på medaljen

Solveig Gulbrandsen reiste rett til familieferie etter det bitre EM-tapet.

SEOGHØR.NO: Da datteren Lilly (2) oppdaget sølvmedaljen som mamma Solveig Gulbrandsen (32) hadde med, puttet hun den i munnen og smakte – akkurat som hun har sett på TV.

-Det falt helt naturlig for henne å smake på medaljen. Jeg kan ikke utelukke at hun står der selv som medaljevinner en vakker dag. Hun liker å sparke ball, sier Solveig, og ektemannen Espen legger til:

-Her om dagen tok hun på seg landslagsdrakten vi har gitt henne – selvsagt med nr 8 på ryggen, som mamma. Så tok hun en ball og begynte å føre den frem og tilbake, mens hun ropte: «Heia Norge!» og «Heia mamma!».

Også sønnen Theodor er ivrig fotballspiller og fan av mamma. I likhet med lillesøster Lilly har han landslagstrøye med nr 8 på ryggen.

Les stor reportasje med Solveig og familien i tirsdagens Se og Hør!

LES OGSÅ: - Jeg har blitt voksen