NESTEN MAGISK: For kun noen dager siden hadde Pixie Lott et voldsomt kviseutbrudd på haken. Torsdag var det tydelig at turen på hudsalong hadde hjulpet, for popstjernen så plutselig fantastisk vakker og kvisefri ut.
NESTEN MAGISK: For kun noen dager siden hadde Pixie Lott et voldsomt kviseutbrudd på haken. Torsdag var det tydelig at turen på hudsalong hadde hjulpet, for popstjernen så plutselig fantastisk vakker og kvisefri ut. Vis mer

Løste kvise-krisen med et trylleslag!

Forstå det den som kan! - det er bare fire dager mellom før- og etterbildet!

SEHER.NO: 18 år gamle Pixie Lott er et av Storbritannias aller heteste navn om dagen.

Den unge popsensasjonen er fikk super-anmeldelser for sin debutplate sist uke, og den første singelen "Mama Do" herjer nå på radiolistene og forventes å entre svært høyt på "UK Top 40" mandag. 

Før hun slapp albumet var Pixie mest kjent som musikalstjerne, og har blant annet hatt en av hovedrollene i velkjente "Chitty Chitty Bang Bang" på London Palladium.

18-åringen virker imidlertid ikke som om hun er helt forberedt på stjernestatusen hun er iferd med å få.

Og hun har heller ikke skjønt at paparazzifotografer nå følger henne for hvert skritt.

Tidligere denne uken ble nemlig tenåringsstjernen avbildet i det hun var på vei til en hudsalong.

Og kvisekrisen 18-åringen hadde pådratt seg var ikke av det enkle slaget, skriver nyhets-og bildebyrået Stella.

Hele hakepartiet til Pixie var dekket av utbrudd, og ungjenta ble kjempeflau da hun oppdaget alle fotografene som knipset.

Kjendistilværelsen innehar heldigvis også noen goder, deriblant skikkelig hudbehandling. Og kun dager etter at bildene ble tatt, var det en nærmest kvisefri Pixie som dukket opp til fest i London.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kvisekrise for Vanessa

Se Pixie opptre live nedenfor:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.