FIKK EN DATTER: Emilie de Ravin og kjæresten Eric Bilitch jubler av glede etter at de ble foreldre.
 Foto: NTB Scanpix
FIKK EN DATTER: Emilie de Ravin og kjæresten Eric Bilitch jubler av glede etter at de ble foreldre. Foto: NTB ScanpixVis mer

«Lost»-stjernen ble mamma

Babylykke for Emilie de Ravin.

SEOGHØR.NO: Emilie de Ravin (34) fikk sitt store gjennombrudd i den populære TV-serien «Lost» som gravide Claire i 2004.

Privat ble den australske skuespilleren selv gravid for første gang i fjor, og i helgen fikk hun og regissør-ektemannen Eric Bilitch en liten datter.

Dette avslørte hun selv på sosiale medier.

- Velkommen til den store verden! Vera Audrey de Ravin-Bilitch født 12. mars 2016. Jeg kunne ikke vært lykkeligere! Jeg er så forelsket i vår lille jente, delte Emilie med fansen på Twitter søndag.

 

Det var i oktober at de nybakte foreldrene annonserte den hyggelige nyheten om graviditeten - også den gang på Twitter.

- Jeg vil gjerne dele en spennende nyhet med dere. Vi venter barn!! Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse og vi kunne ikke vært gladere, skrev de Ravin.

#truelove

A photo posted by Emilie (@emiliede_ravin) on

Noen uker før fødselen postet 34-åringen også et bilde av seg selv og babymagen på Instagram med hashtaggen «Ekte kjærlighet».

 

De Ravin har ett ekteskap bak seg, men ingen barn.

Sommeren 2006 giftet hun seg nemlig med skuespilleren Josh Janowich, men ekteskapet holdt bare i et halvt år.

KJENTE FJES: Emilies rollefigur Claire var gravid da hun havnet på LOST-øya. Her innledet hun et forhold til eks-narkomane Charlie, spilt av Dominic Monaghan. Foto: NTB Scanpix
KJENTE FJES: Emilies rollefigur Claire var gravid da hun havnet på LOST-øya. Her innledet hun et forhold til eks-narkomane Charlie, spilt av Dominic Monaghan. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Denne gangen er jeg for første gang gravid med vilje